pārsvarā vāru IPAs, bet 2015.gada IPA konkursā netiku otrajā kārtā, toties 2014.gada Kviešu alus konkursā ieguvu 2.vietu, lai gan tas bija trešais kviešu alus, ko vāriju (pirms tam bija 2.gab. Wit), tā ka ''pieredzējušo'' un ''nepieredzējušo'' aldaru nodalīšanu uzskatu par muļķībām
Balsojums par 2019.gada mājbrūvētāju saieta Galvenā konkursa alu. 1.kārta
Man vienalga vai ir vai nav konkursi. Galvenais lai uz galda ir daudz dažādi ali, ar etiķetēm, sadalīti pa stiliem. Mazie konkursiņi un sacensībiņas šogad gan bija forši. Īstenībā lielais konkurs nav labs jo uz vērtēšainas brīdi kaut kur pazūd pieredzējušākie un interesantākie biedri, un pēc pāris stundām uzrodas noslēpumaini smaidīdami un ar dzirkstošām acīm!
- Edited
Es arī esmu iesācēju vidū un piekrītu, kā galvenajām konkursam ir jābūt vienām. Jo sacensties ar pieredzējušiem ir izaicinājums tieši sev. Jā nu taisīt iesācējiem un pieredzejušajiem atsevišķus konkursus, tad žūrijas locekļus arī jādala. Iesācējus vērtē pieredzējušie un pieredzējušos vērtē iesācēji
P.S. Piekrītu, kā simpātiju galdā jābūt pa vienām alum no cilvēka.
Atbalstu Linarda viedokli par visiem 200%
Ierosinu Brut IPA
( Jo čujs, ņuhs un ražotāju iekšējā informācija saka, ka šo vajag attīstīt, ja mums patīk kvalitatīvs IPA novirziens...)))
- Edited
Izvirzītie kandidāti:
1) Alus ar kūpināto iesalu
2) NEIPA
3) Desertu ali
4) Berliner Weisse
5) IPA
6) West Coast IPA
7) Belgian Dubbel
8) Belgian IPA
9) Barleywine
10) Saison
11) Imperial Stout
12) Pale Ale (APA)
13) Golden Ale
14) Brut IPA
Balsošana ir sākusies un turpinās līdz 30.11. plkst 23:59. Katrs foruma dalībnieks var nobalsot šajā diskusijā. 1. decembrī saskaitām balsis un noskaidrojam trīs populārākos variantus. Tie trīs tiek otrajā kārtā un tur balsošana notiek par šiem populārākajiem variantiem.
CNZ Kraukļos biju visus 3 gadus un kaut kā neatceros, ka rezultātu augšgalā būtu tikai veterāni un tie, kas tiek uzskatīti par tipskajiem konkursu uzvarētājiem
2017 gadā Mārtiņš Klišāns pusi no balvām savāca
Jēziņ, 14 varianti uz balsošanu!
Laicīgi esu ienācis, paspēšu pirmais
Kūpinātais un saisons man personīgi negaršo. Draudzīgi aicinu cīņubiedrus balsot par kādu no citiem variantiem.
Šķiet ka barleywine ir nedaudz nokavēts, tam pusgadu vajadzētu gatavoties. Sanāk ka pirms mēneša bija jāvāra.
Tā kā esmu tumšo piekritējs, balsoju par 11) Imperial Stout.
Saison
6) West Coast IPA
3) Desertu ali
Belgian Dubbel
West Coast IPA
2) NEIPA
PS. Izskatās, ka šis būs varen interesanti
Manis izvirzītais Golden ale laikam atsaucību negūs tāpēc arī balsoju par 11) Imperial Stout!
2) NEIPA
2) NEIPA