Domāju, ka būšu. Ar alu.
Mājbrūvētāju seminārs 12.02. plkst. 18.00 "Nurme Bar"
Būšu ar aveņu/vaniļas/laktozes berlineru. Kaut ko no arhīviem arī paķeršu, maz sanācis vārīt pēdējā laikā.
arī būšu - kautko paķeršu
Mēģināšu arī tikt.
Saldetava metajas kilograms Comet apinu no 2015.gada razas. Ja kadam interese, varu atdot pret paris majbruvejumiem. Bridinu, ka iespejams zalaini (pats neparbaudiju, bet bralji Taurini ar siem pasiem teica, ka zalains sanacis alus pec DH), tapec iesaku rugtuma devai mazas porcijas.
Kaķoto alu izlējām. Lietojot vārot rūgtumam bija OK.
Piekāpšu
Es tomēr izlaidīšu, pārāk vētrains vīkends sanāca
- Edited
Beigās sanāca padsmit cilvēku!
Ja neskaita dažus kas ātri kāpa ārā no pudeles, pārsvarā visi ali bija dzerami.
Labākais manā skatījumā Nurmes imp porteris un skābais ķiršu (saisons, Uģa?).
Ķiršu skābais bija blenderu Dainim.
Man gan patīka daudzie. Katrinas babana aveņu milkshakes, Uģa (Mareka) imperialais stout, brāļu Tauriņu Neipa. Un neatceros kam bija, aveņu berlinner arī bija labs.
- Edited
Man liekas, ka šoreiz bija pat ļoti dzerami ali. Patika: Uģa brūkleņu brets no Miķeļa misas, Mareka Imperiālais stauts, Uģa berliners ar aveni, Blends/mežonis ar gaišajiem ķiršiem, arī brālu Tauriņa NE IPA, Arņa kokosu stauts, Arņa DH berliners - vienvārdsakot, bija daudz labu alu, visus pat nepieminēju.
jā, aveņu berliners bija ļoti labs!