Tātad- grafiki, laiki, iespējas, un chek in šeit 🙂
Vietas es vnk salieku uz dui bui! Sekojam līdzi un iesakam!

15.10.2019- Nurme bar
12.11.2019- Taka
10.12.2019- Lauvas alus
14.01.2020- Miezis Vecrīga
11.02.2020- Lauvas alus
10.03.2020-
14.04.2020-

Sanāk 8.okrobris, ja pareizi atceros!
    Vai ir interesenti!? Varētu Nurme bar- es sen tur neesmu bijusi 😃

Atgādinu, ka savs alus ir tikai patīkams bonuss, bet nākt uz mēnešreizēm var jebkurš, kurš grib pavadīt jaukā kompānijā otrdienas vakaru :p

kā, tur bija - otrās pilnās nedēļas otrdiena? tad sanāk 15.okt?

man der, gan 8, gan 15 🙂

pirmajā postā būtu vēlams sarakstīt visus datumus līdz pat maijam, lai var savlaicīgi kalendārā sabakstīt.....

Man vispār bija doma, ka varētu Facebook uztaisīt kupla grupu, kuras svarīga funkcija būtu kalendārā salikt visus pasākumus, lai vieglāk atcerēties. Tad arī labi redz, kurš nāk un kurš nē. Man tieši būtu mazliet laiks šonedēļ tam veltīt. Kādi iebildumi pret šo būtu? @KUPLA nav pieejams jau sen, bet es esmu aizņēmis @majbruvetaji 🙂

atis Es jau labu laiku gribu Kuplas FB grupu, bet līdz šim donizauri mani bremzē 😃

Tagad ir facebook.com/groups/majbruvetaji var meklēt pēc nosaukuma KUPLA, bet identisks nosaukums ir kaut kādai somu mūzikas grupai 🙂 . tur jebkurš var pieprasīt pievienoties. Tūlīt pielikšu vismaz pirmo pasākumu. Tiem, kas man Facebook nosūtīšu uzaicinājumu.

Es arī centos uzaicināt visus, kas manā draugu sarakstā!
              Piebildīšu, ka šis forums paliek primārais un diskusijām atvērts. FB grupa ir vairāk domāta mūsu caurajām galvām, jo tur forši atgādina notikumus, kas plānoti. Kā arī, man cerība, ka pievienosies jauni kadri, lai ieviestu dzīvību šajā dinozauru ērā 🤭

Es jau sen gaidu pasākumu, bet 10. septembrī speciāli neko nerakstīju. Gaidīju kurš pirmais pamodīsies. Uzprasās secinājums ka ziemas otrdienu pasākums ir sevi izsmēlis, nedaudz šaubos ka fb ko mainīs. Jau pagājušajā sezonā sāka izkrist pasākumi un uz notikušajiem bieži vien atnāca 5 vieni un tie paši cilvēki. Ir jau patīkami iedzert alu mājbrūvētāju kompānijā, bet praktiski nekādas pievienotās vērtības. Aiz matiem nevienu neierausim un arī nevajag. Visi aktīvākie sataisījuši brūžus un pārējiem kas vēl kustās pietiek ar virtuālo komunikāciju...

p.s. Domāju ka mājbrūvētāju kustība turpinās sarukt proporcionāli alus piedāvājuma izaugsmei. Tāda sajūta ka KUPLA mērķi ir izpildīti un par turpmāko Latvijas alus nozares attīstību parūpēsies jaunie brūži 🙂

Kastrolim laikam alus beidzās, ka tāds depresīvs. Viss notiek! Datums kalendārā ierakstīts, ali dažādi savārīti, būs gan labie piemēri ar ļoooti garšīgiem, gan tādi "kā nevajag darīt". Tiekās!

kastrolis Aiz matiem nevienu nevejag vilkt, bet informēt plāšaku sabiedŗibas daļu, ka mēs esam un darbojasmies, gan, manuprāt, var. Latviešiem tipiski ir baidīties piedalīties, un visiem šķiet, ka vienam labāk kaktā raudāt. Man tāda pati situācija ar kolekcionāriem, bet jau 5to gadu katru mēnesi, mazāk vai vairāk, kaut kas notiek, un pat ir daži "jauniņie" parādījušies. Kā arī ir jomas, kur man tracina "virtuālā komunikācija". Mēs esam dzīvi cilvēki, kas māk runāt, un tas ir jādara aci pret aci. Es, protams, zinu, ka dzīvoju citā realitātē, bet tik elementāru lietu, kā ik mēnesi uzraklstīt datumu un laiku, un vietu neuzskatu par nastu. Atnāks varbūt pieci, bet varbūt 15 cilvēki, un labi pavadīs laiku!
                Piekrītu, ka savā ziņā darbs ir izdarīts, viss notiek, brūži aug kā sēnes, un dažiem tiešām izdodas, bet mājbrūvētāji jau tāpēc nepazūd. Attīstamies, domājam, ko varam uzlabot. Sen nav bijušas defektu degustacijas, un šis ir tas, ko ik pa laikam droši var atkārtot. Te ikviens seko līdzi jaunākajām tendencēm. Varbūt var mazā "lekcijā" pastāstīt par kādu tēmu, kas ir akutāla, jaunatklāta, vai vnk vērts pārrunāt. Un būs pievienotā vērtībā momentā. Un nekas no šī īpaši daudz neprasa.
                Un lieki piebilst, ja nebūs mēnešreižu, tad gada pasākums pazudīs. Nomirs dabīgā nāvē! Bet uzskatu, ka tas tomēr ir kolosāls pasākums, dēļ kura ir vērts nedaudz vairāk pacensties!
                Kaut kā tā! 🙂

Man šogad secen gāja mēnešreizes jo kādus 3 mēnešus bij jāizlaiž dēļ operācijas un uz citiem sagadījās netikt, protams otrdienas nav pateicīgas bet tā kāds kādreiz lēma! Vēlme apmeklēt tās gan nav zudusi itin nemaz!

Alus mājbrūvēšanas pagrimums ir visā pasaulē, ne tikai LV un visi mazie amatalus brūži tur vainīgi. 🙂 Pārāk daudz laba alus pieejams, lai pašam gribētos ķēpāties. Tāpāt nedomāju, ka jebkura majbrūvētāja lielākā vēlēšanās ir savs brūzis. Lai arī šogad nebūtu reāli atkārtot "ziedu laiku" ikmēneša pasākumus ar 30+ apmeklētājiem, gan jau kāds atnāks un saturīga saruna būs. Ja 5 dalībnieki liekas maz, tad labi zinu, ka ir bijuši sākotnējie pasākumi 2011.-2012. gadā ar 3-4 apmeklētājiem arī, tāpat bija labi.

Vobla, ja ir pieprasījums, var dienas mainīt. Varam balsošanu uztaisīt, man arī otrdienas pašlaik ne visai. Otrdienas tika izvēlētas, jo vairākumam tajā brīdī tā bija ērtāk, turklāt vienu brīdi pasākumi bija dažādās nedēļas dienās un tad vienojāmies par formulu - 2. pilnās nedēļas otrdiena, lai nekas nejuktu.

Un es te spamoju, atvainojos, bet fb palaidīšu arī publisku KUPLA lapu ar pārstrādātiem tekstiem no kupla.lv, bildēm no pasākumiem (ar autoriem saskaņošu personīgi, bez sejām tuvplānā un tagginga, lai algoritmi neatpazīst) kopā ar linkiem in FB grupu un forumu. Nav neviens aicināts tur diskutēt, lai sarunas neizplešas pa 100 interneta vietnēm, bet varbūt kāds jauns pasākumu apmeklētājs uzradīsies.
                    Ja kas, fb slēgtā grupa Facebook jau ir ļoti sekmīga, jau ir 31 sekotājs uz uz pasākumu nāks 7+2 maybe.

man nerādās kā grupa un nekādu info arī neredzu

Visās šādās interešu grupās un pasākumos apmeklētība un aktivitāte iet pa spirāli. Nevajag mest pilnti krūmos, tagad itkā mazāk aktīvo... un pēkšņi sanāk vairāk.

PeterisT man prieks, ka ne visi ir pesimisti! Galvenais ir ticība idejai un tad viss notiksies! Prieks, ka ir pielsēdzies Atis ar pamatīgu entuziasmu 🙂 Un ir īsā prosmā izdarījis to, ko gribu jau labu laiku, bet tie dinozauri, neticīgie un mana nepārliecība...