atis Vobla, ja ir pieprasījums, var dienas mainīt. Varam balsošanu uztaisīt, man arī otrdienas pašlaik ne visai. Otrdienas tika izvēlētas, jo vairākumam tajā brīdī tā bija ērtāk, turklāt vienu brīdi pasākumi bija dažādās nedēļas dienās un tad vienojāmies par formulu - 2. pilnās nedēļas otrdiena, lai nekas nejuktu.

Gribētos šo jautājumu aktualizēt! Jo iedzert otrdienās nu galīgi nav forši. Es būtu par trešdienu vai vēl labāk ceturtdienu. Piektdien saprotams ka visiem citi plāni.

Kāds atbalsta mēnešreizes pārcelt uz trešdienu vai ceturtdienu?
Varbūt vispār varam būt elastīgi un vienu mēnesi ir trešdienā, citu ceturtdienā, nav tak jāturas pie konkrētas dienas! Ko sakāt?

Šķiet, ka bija vēl papildus apsvērums par otrdienu - tā krogiem ir ''tukšā'' diena un jebkāds apgrozījums priecē, pofig, ka tara jāvāc, glāzes jāmazgā, ūdens jāgādā un galdiņi tiek aizņemti.

Otrdiena ir ok! Vobla nepieliec mūli nogalē, tad 2diena būs ok!
    Bāru tukšā diena ir liels arguments lai nepārceltu

Daini, pareizi! Nujā, kad sākumā bija daudz cilvēku, gandrīz nevienu alu nepasūtījām, dzērām tikai savu un piecūkojām desmitiem glāžu. Mums gan vienmēr bijuši ļoti saprotoši saimnieki. Pirmdiena un piektdiena nekad nav izskatītas kā reāli varianti..

Domāju, ka varam uzlikt kādu aptauju par dienām tiem pasākumiem, kur jau nav konkrētas vietas sarunātas. Skaidrs gan, ka neviens variants visiem nederēs. Man arī otrdienas ne pārāk, bet neko darīt, alus tomēr svarīgs. 🙂

Vēl ir opcija, ka atstāj otrdienas kā ir, bet citus īpašus pasākumus, piemēram, defektu vorkšopu, taisa citās dienās.

1x VISMAZ 3 mēnešos varētu kādu nedēļas nogales pasākumu ar tematiku. Pati, ikdienas datbos iekrāvusies, kuri nav saistīti ar alu, jūtu, ka zināšanas izgaist, tāpēc labprāt gan rīkotu, gan apmeklētu tematiskus pasākumus! 🙂

19 days later

Nākoša mēneša 12.novembrī visi tiekamies @ TAKA 🙂
      Mūs tur gaidīs ar atplestām rokām!

Un decembrī tiksimies Lauvas alū!
        FB īventi jau top! Sekojam līdzi aktualitātēm!

jautājums- varbūt nākošajā gadā kādu mēnešreizi varētu uztaisīt otrā krastā? vai visi ir pareizā krasta iedzīvotāji un kreisais krasts neiet pie sirds?

Zinu, ka diezgan daudzi ir pārdaugavas iemītnieki. Kurš būtu mājbrūvētājiem pietuvināts krogs - to gan nezinu.

19 days later

BOD Pilnīgas muļķības, un nav vērts diskusiju turpināt. Pareizs ir tur, kur ir sirds 🙂

Šajā reizē arī varēs ierasties ar savām uzkodām?
              Kā kopienā pieņemts, ja vienreiz atnesu skābu/defektainu alu, tad ar to pietiek, vai var nest citu vārījumu, bet ar to pašu defektu?
              Jā paraugus nes litrā pudelēs, vai var sarunāt tās atpakaļ pēc paraugu sapildīšanas? Man būtu ērtāk paņemt 2-3 pudeles nevis 4-6.

Ints ja defekts tāds pats, tad kāda jēga? Nevienam taču nav īpaša prieka no tā...
                Pudeles var savākt gan jau vairāk atpakaļ, parasti viņas vienkārši met ārā. Vēlamais kopējais tilpums ir 1litrs, lai pietiek visiem nogaršot. Kāda tilpuma pudelēs- tas vienalga.
                UZkodas domāju vienmēr laipni gaidītas!

Es te visu esmu sarunājusi, vēl noteikti atgādināšu par to, ka ieradīsies Kupla, bet pati nebūšu- man izrādās skolas diena. Tā kā jauku pasēdēšanu 🙂

PeterisT
                    Nu nezinu kā visiem, bet izskatās, kādi 10 gab. būs gan.

Piekāpšu. Paķeršu kaut ko komerciālu, atkal mājās nekā nav.