Vai rīt pasākums vispār notiks? Tad 18.00 Vinilbārā?
2019 rudens/ziemas mēnešreizes
Izskatās ka nekas nenotiks šomēnes...
- Edited
Tiekamies 18.00 Takā, pieteicu. Kāds būs?
- Edited
PeterisT
Par Vinilbāru - šķiet, esmu te manījusi ieteiktu tikai kā craft alus vietu Pārdaugavā, kur būtu forši sanākt, ne ka kāds no Kuplas tur kādu pazītu. Ja kāds tomēr pazīst īpašniekus vai ir pietiekami drosmīgs, lai uzjautātu nepazīstamiem īpašniekiem, tad, protams, labprāt paviesotos arī tur.
Bet vispār jau jāņem vērā, ka tie cilvēki, kas pirms dažiem gadiem pārsvarā sarunāja vietas, uz pasākumiem vairs tikpat kā nenāk. Liels paldies Daigai, ka viņa tik bieži pasākumus saorganizē, bet nevaram jau arī gaidīt tikai uz viņu. Domāju, ka gandrīz jebkurš, kurš Kuplā ir vismaz kādus 2 gadus, pazīst īpašniekus kādā no mūsu tradicionālajām vietām un var sarunāt. Notiks/nenotiks jau mūsu pašu rokās
No kurienes tas Vinilbārs uzpeldēja? Vai tu pārliecinājies ka viņi neko nezin?
Vinilbārs vispār šajā tēmā parādījās tikai pie idejām. Savukārt tieši marta sakarā parādījās Pētera ierakstā. Bet nekur neviens nav minējis, ka taisās to sarunāt!
Bet nu tā kā tu mani tagad sabaidīji, tad sazinājos gan ar Daigu, gan ar pašu Vinilbāru. Nekā mums pie viņiem šodien nav.
Plānā piekāpt, līdzi būs viens gaišais/pirmais lāgera mēģinājums.
Tā kā vajadzētu Takā tikt
Domāju piekāpt, varbūt arī sanāks laicīgi
Plānoju būt
Atvainojos, kaut kā šķita, ka nākošnedēļ ir tas īstais datums. Paldies Lienei par pasākuma ātro noorganizēšanu. Es noteikti nepametu jūs, bet dažkārt man vajag atgādināt
Vai no jūlija ir iespēja, ka atsāksies ikmēneša tusiņi? ar 2m utml drošības pasākumiem?
nē, vasarā katrs organizē kur un kad grib. parasti kādā privātmājā vai laukos notiek.
Ir tā, ka Āgenskalna jaunatvērtā Lielais Kristaps burgernīcā Renārs mūs aicina- datums 30.jūnijs, otrdiena.
https://www.facebook.com/hagenskalnakristaps/
Iekštelpās cik sapratu pie viena galdiņa- 4 cilvēki legāli var atrasties.
Ja mēs ierodamies 12-16 cilvēki, tad ir OK. Ja 20 tad galīgi nav OK manliekas... Ko daram?
Interese man būtu, bet jā, laikam jāsaprot, vai nebūtu dikti daudz cilvēku. Varbūt tad piesakās te visi, kam interesētu, un tad skatāmies?
Arī interese ir, piesakos