Sveiki.
Vēlējos paintersēties, kā būtu pareizi jārada alus mājas apstākļos, bez speciālām iekārtām. Tas ir centos raudzēt parastā katlā, pa virsu uzliekot šķīvi/vāku.
Pirmās divas reizes vasaŗa, ka provēju īsti nezidevās, 1. likās kaut kas starp vīnu un alu, 2. sanāca putojišs, skaists alus, bet galīgi vārgs, varbūt pat bez alko grādiem. (abās reizes vienu burku iļģuciem sķāidiju uz 10l)- tapēc šoreiz pamēģinaju vienu burku (650g) uz 5l vārīt pievienoju raugu (pus paku - 5g saFALE T-58 UN PUS PAKU MAGNUM GRANULETOS APIŅUS (aptuveni 25g) tagad jau nedēļu nosāvēja, pirmās 2 dienas lielas rauga putas bija, aktiva darbiba uz beigām jau mazi burbulīši. tagad sapudeļots pagrabā.
Lūdzu padalaties, vai katls jatur ciet, vai jālaiž gaiss, (atstāt mazu spraugu vaļā un ko varētu ieteikt vai pielabot pie attiecīgajiem daudzumiem ko lietoju, Paldies!

