10 days later

08.08. pēcpusdienā nelielā bariņā plānojas Hopalaa brūža apmeklējums. Daži no šejienes + daži citi draugi un paziņas. Maksa par degustācijām 5 EUR/cilv. Nokļūšana pamatā domāta vilciens līdz Jelgavai + uz atlikušo ~9km distanci dalām Bolt, bet, protams, var izmantot arī visādas citas nokļūšanas iespējas. Ja kādam interesētu pievienoties, piesakieties te, lai zinu, cik esam, kā arī varu sazināties, ja tomēr kas mainās.

no vilciena drīkst izkāpt stacijā cukurfabrika. it sevišķi ja tālāk ar velo.

Es labprāt pievienotos. Divatā.

• CNZ replied to this.

rreinis ok! Es, iespējams, nosūtīju pm, ja pareizi sapratu, kā šajā forumā tas darāms 😃

12 days later

8.augusts, labprāt piedalītos, ieradīšos pats-man nav tālu. Cikos pasākums paredzēts ?
          15.augusts pie Alusvedēja - būšu.

5 days later

Vai ir kāds updeits 8.augusta Hopalaa apmeklējumam ?

• CNZ replied to this.

Čau! reti eju forumā atvaļinājuma laikā 😃 viss notiek. Braucam ar vilcienu 12.30 no Rīgas, 13.11 pienāk Cukurfabrikā, tad kādos 13.30 ceru, ka varētu būt tur.

mēs arī tā kā par 90% taisamies būt.

Sveiciens!

Tā kā sestdiena (15.augusts) gandrīz jau pienākusi, plāns šāds:

Plkst.14 tiekamies Akadēmijas ielā 5, Jelgavā uz nelielu izklaidējoša pasākuma atklāšanu (šeit būs nepieciešama skaidrā nauda, ja būs vēlme, kaut ko iegādāties vai piedalīties)
                No plkst. 16 gaidīsim mūsu mājās Tīreļos

Ņemam līdzi labu noskaņojumu, piemērotu apģērbu laikapstākļiem un groziņu vakara gaitām.

Gatavi svinēt dzīvi!
                Kurš neieradās - paši vainīgi!
                image img-20200815-163411.jpeg

apmeklējums bija pašķidrs, bet man vairāk tika 🙂
                  un zupa bija baigi labā! 👍

Write a Reply...