Jūtu, ka pamazām pienāk brīdis, kad krāmēšanās ar pudelēm sāk apnikt. Kaut kādā tālā nākotnē gribētos pāriet pilnībā uz kegiem. Patreiz skatos kāds būtu optimāls variants mājām pie sava mikro patēriņa glāze/divas. Saprotu, ka diy kegerators ir optimāli, bet to būs sarežģītāk iebūvēt esošajā virtuvē, kā pēc nežēlīgas cīņas atkarot kādu daļu no virtuves skapīša 🙂
Itkā labs variants liekas alus dzesētājs a ļa Pygmy. Mulsina kas būs ar alu, kas paliks garajā šļaukā uz diennakti vai pat ilgāk, teorētiski skābeklis tur klāt netiek, bet saskares virsma tomēr sarēķinot ir diezgan liela.
Ja kāds lieto tikai kegus mājās, pie kā esat palikuši uz doto brīdi un vai ir vēlēšanās ko mainīt vai viss apmierina? Gribētos atrast optimālāko risinājumu pēc iespējas bez dārgiem eksperimentiem.