Sveiki visiem!
Mums šodien svētki 🙂 Esam sagaidījuši ilgi gaidīto pievedumu. Rīt pēcpusdienā sāksim izvietot preci pārdošanā, bet tikmēr dažas bildes ieskatam.

image whatsapp-image-2020-10-19-at-190245.jpeg

image whatsapp-image-2020-10-19-at-190244.jpeg

image whatsapp-image-2020-10-19-at-190243.jpeg

a month later

Pagaidām vismaz tikai tā pozitīvākā pieredze. Laipna apkalpošana, pasūtījumi tiek sagatavoti īsā laikā un te pat Rīgā var aizbraukt pakaļ

    19 days later

    Un kur viņš bija vakar? 😁

      6 days later

      24-27 decembris un 31 decembris līdz 3 janvāris dodamies svētku brīvdienās.

      Internetā veiktos pasūtījumus apstrādāsim arī svētkos un izsūtīsim pēc iespējas ātrāk.

      Priecīgus svētkus!
      image christmas-morning-beers1.jpeg

        7 days later

        Var kāds pieredzējušāks un zinošāks izskaidrot?
        Domāju par FermZilla apaļā fermentera iegādi un fermentēt zem spiediena un pasniegt alu no fermentera. Skatos viss it kā pieejams bruve.lv.
        Domāju iegādāties
        https://bruve.lv/product/aprikojums/raudzesanas-tvertnes/fermzilla-60l-apala/ (60l fermenteris)
        https://bruve.lv/product/aprikojums/raudzesanas-tvertnes/fermzilla-spiediena-komplekts/ (Pludiņš + vārsts)
        Un tad jautājums - https://bruve.lv/product/aprikojums/raudzesanas-tvertnes/spiediena-varsts/ vai šis ir tas, kas man ir vajadzīgs priekš spiediena noturēšanas/regulēšanas vai jāmeklē kaut kas savādāks?

          Pludiņam uzreiz piemeklē nerūsējošā tērauda uzgriezni (pats pirku wurth), ko uzmaukt uz metāla caurules un tad to nofiksēt uzmaucot uz tās pašas metāla caurulītes silikona šļauku. Nezinu kāda diametra ir silikons, kas nāk līdzi bruve.lv jo "standarta variants" ir paredzēts lai iespiestu pašā caurulē, tāpēc es pirku ar biezākām sieniņām, ko uzmauc virsū. Bez papildus svara burbulis dažreiz nostājas tā, ka apmet cilpu un gals paliek karājoties gaisā.

            alcha Apiņus var bērt tad, kad fermentācija ir jau gandrīz beigusies, nopūšot lieko spiedienu un fiksi iemetot apiņus/apiņošanas kapsulu. Atlikusī fermentācija palīdzēs tikt vaļā no skābekļa + apiņu biotransformācija. Bet nu uzmanīgi, iemetot apiņus ar co2 pilnā alū, ja nav pietiekami ātri pirksti un maz headspace var nākties mazgāt grīdu, un noteikti NEKAD nepievienojiet dekstrozi/cukuru sausā veidā apiņiem tajā brīdi, lai jau pavisam droši apēstu visu skābekli, ja nav vēlēšanās redzēt alus putu vulkānu 😃

              Paldies!
              Par dryhop domāju ar 2 magnētiem iegremdēt maisu ar apiņiem, kad fermentācija būs nomierinājusies. Viens magnēts maisā ar apiņiem iekšpusē un otrs ārpusē, lai turās virs alus. Kad gribēšu kaķot, iegremdēšu maisu alū. Ja kaut kas tāds strādātu.
              Tik domāju, ka jādabū labi magnēti un apstrādāti ar inertu materiālu, lai nesanāk, ka izdala kādu toksisku vielu manā alū

                2 months later

                Apiņu diena!
                Šodien jauns apiņu pievedums. Mājaslapā ir izvietoti 15 jaunas apiņu šķirnes. Šobrīd esam tikuši galā ar 100 un 50 gramu iepakojumiem. Tuvākajās dienās ievadīsim arī 500g un 1kg
                image apini-sodiena.jpeg
                iepakojumus.

                23 days later
                11 days later

                Darba laiks lieldienās:
                📅Piektdien 02.04.21 11:00-17:00
                📅Sestdien 03.04.21 Slēgts
                📅Svētdien 04.04.21 Slēgts
                📅Pirmdien 05.04.21 Slēgts
                Priecīgas Lieldienas!
                image alus-pavasaris.jpeg

                13 days later

                Ļoti draudzīgi un atsaucīgi apkalpoja, noteikti iesaku citiem!

                  22 days later

                  Darba laiks svētkos.
                  Bruve:
                  📅01.05.21 Sestdiena 11:00-17:00.
                  📅02.05.21 Svētdiena (Slēgts).
                  📅03.05.21 Pirmdiena (Slēgts).
                  📅04.05.21 Otrdiena (Slēgts).
                  image 0718-food-beer-art-t1000.jpeg

                    2 months later
                    2 months later

                    antimaniak Sveiks!
                    Šobrīd strādājam pie pilnīgi jaunas interneta veikala uzbūves.
                    Jaunajā variantā būs iespējams iegādāties iesalus arī 100g iepakojumos, kā arī būs virkne ar citiem uzlabojumiem.
                    Šobrīd ir sarežģīti noteikt precīzu datumu jaunajai platformai, bet provizoriski tas varētu būt oktobra vidus.