Tikko parakājos pa pierakstiem un atradu šādu....
Jāsanāk 15 L
3.00 KG - Viking Pilsner Miežu iesals EBC: 3,3 – 4,3
0.10 KG - Simpsons Caramalt Miežu Iesals EBC 30-42
1 kg meduss – 10 min
10 gr - Magnum Apiņi Alfa skābe 10%-14% - 70 min
15 gr - Spalter Select Apiņi Alfa skābe 3%-6.5% - 30 min
10 gr - Spalter Select Apiņi Alfa skābe 3%-6.5% - 5 min
5 gr – īru sūnas – 10 min
Raugs Lallemand LalBrew® Verdant IPA – 11g
Iejavo 9 l H2O
65C – 50 min
72C – 10 min
77C – 15 min
Skalo 78C – līdz 18 L
Vāra 70 min
2 nedēļas raudzē
NEATCEROS KAPĒC, BET TURPINĀJUMĀ
- 5 l H2O + 500 GR MEDUS + Raugs SafAle S-04 11.5g
1 mēneši raudzējamā traukā pagrabā
Pudeļojam – 7 dienas siltumā karbonizācija
Tad aukstumā
Ja godīgi tad sanāca gards, tik ne salds, bet ar patīkamu vaska smaržu un piegaršu.