Diez vai pats savāktos uzštelēt digitālo hidrometru, bet ja būtu pasūtījis no tevis- cik maksātu gala produkts- sastāvdaļas + par darbu, jo ir vairāki komerciālie paraugi, un arī ir UK viens meistars, kas taisa partijas ar analogiem un pārdod, bet cenas nav draudzīgas tāpat. Domāju ka šeit varētu būt gan noiets gan atbalsts

antimaniak tāpat kopā ap 55-60€ eiro prasītu (detaļas + darbs), bet tad būtu vismaz 5 pasūtījumus jāsavāc, lai jēga vienu vakaru ziedot.

Juris izskatās pēc bug aplikācijā, jo datos nekas ārā nelec.

blondine tāpēc jau minēju, ka viegls projekts, lai iedrošinātu pašiem izveidot. Ja atrod kādu, kam mājās 3D printeris, tad izmaksās var zem EUR 30 palīst.

Šādi izskatās grafiks un rūgšanas beigām:

Varat nelikt te cenas, cik citur maksā. Negrasos neko pelnīt ar šo projektu. 😃

Man visapkart 3d printētāji. Pajautāšu cik par 10 gab partiju. Pats esmu ļoti pazistams ar visu to esp32 un wemos platformu un programmēšanu. Taka interese ir. Piesakos pats ar. Ja te vairak savaktos tad jau pa visiem kopā būtu ļoti pat nesapīgi

printerī iemest nav problēma, dodiet tik .stl
            kas tur par līmeņa sensoru? precizitāte ok?

10 days later

kastrolis žiro PCB: MPU-6050

Gravity range is 0.990 to 1.100 SG. Accuracy of +/- 0.003 SG.

Reāli tā arī bija - digitālais galā rādīja 1013, iegremdējamais 1015.
              Pasūtīju detaļas 5 Floaty hidrometriem, tā kā novembrī būs kaut kas gatavs.

• BOD replied to this.
                5 days later

kozulins Arī interesē 3d printera izprintētās detaļas izmaksas.

es labprāt no interesentiem iekasētu mājbrūvējumus. tikai ar loģistiku varētu būt problēmas...

15 days later

drinkits
                  Dažāda kalibrēšanas temperatūra, droši vien

5 months later

Beidzot saņēmos sakomplektēt 5 Floaty higrometrus. Par 30 eiro gabalā atdošu un ieņēmumus nodošu ziedot.lv Ukrainas atbalstam. Interesenti kontaktē mani šeit vai uz drinkits@gmail.com

Viens aizgāja uz Ogri. 4 vēl paliek.
                      Un 40eiro uz ziedot.lv 😃

7 days later

Otrs aizgāja uz Alūksni. 3 vēl paliek.
                        Uz ziedot.lv kopā aizsūtīti 70eiro.

Trešais uz Madonu. 2 vēl pieejami.
                        Kopā 100eiro noziedoti. 😃

6 days later

Ceturtais uz Varakļāniem. 1 vēl palicis.
                          Kopā 130eiro noziedoti.