Esmu sabrūvējis, bet nesūtīšu. Galīgi neesmu apmierināts ar norūgušā alus kvalitāti.

man ar sūds sanāca, bet taisījos sūtīt.

Visi kuri aktīvi piedalījās, KATRS saņems bezmaksas 50kg no BestMalz iesala!!!
      Tiekamies nākošajā gadā

7 days later

Ko nozīmē aktīvi piedalīties? Alu sabrūvēju, nosūtīju, bet omniva atmeta atpakaļ. Nedrīkstot alko sūtīt. Dirsā darbs un materiāls.

un dpd mazajā nodalījumā neielīdīs. 15eur omniva, 30 dpd + izejvielas, šitais konkurss jau velk uz 100eur izmaksās...

S izmērā ielīda (8x43x61cm)! No 2 kartona tomātu kastēm uztaisīju iepakojumu un 6 dienās aizgāja ieskaitot brīvdienas!

Autoklavs ar dpd?
              ko rakstīji saturā?
              es nespēju noticēt ka tev pudeles ielīda S nodalījumā. cik atceros tad tur ir 75mm. vienreiz jau iesprūda paka dpd pakomātā(kad nomainīja uz jauno izmēru, bet lapā veca informācija), pats dabūju vilkt ārā. piebalgas pudele ir 67mm, pakojumam vieta nepaliek.
              man pat omnivā knapi ielīda 70mm dpd kaste jo bija diezgan uzpampusi.

Te pagaidām bez etiķetēm. Pārotais sūtījums. Kastes viducī bija 85mm, malās 80mm, Ar nelielu piepūli dabūju iekšā! Viss labi - alus jau Vācijā!

es otrreiz nesūtīju. dpd arī rakstīts ka alkoholu un šķidrumus nesūta. vajadzēja šito izpētīt pirms vispār pieteicos.

kastrolis hvz... a kā tad no EESTI Tanker nāk aliņš uz OMNIVA bez problēmām? šiem dubulte standarti laikam 🙂

Write a Reply...