Tākā brūvē.lv vēljoprojām ir ciet , parasti tur pirku, kur jūs pērkat graudus, raugu un apiņus.
pruulmeistrid.ee bruvepats.lv
PeterisT Igauņi cik prasa par piegādi?
Vēl ir akciza.net bet nu tur nekas izejvielas nebiju ņēmis. @BruveLv solijā būt atpakaļ zem allforbeer.lv bet janvāris jau gandrīz galā un nekā... Pavasara alus ir apdraudēts! 😀
Wow, bruve.lv ir ciet! Pirku tikai tur.
https://www.balticbrew.com/
dzeruvaru cik piegāde maksā? Tie ir bijušie pruulikeskus no Tartu. pruulmeistrid.ee vismaz ir šķidrie raugi. Varbūt jā savāksies grupa gribētāju, varēs paņemt apiņus vairumā no tiem pašiem Baltic brewing supplies ? Piemēram vairākas šķirnes no 1-5 kg ?
antimaniak Kurjers par svaru līdz 30 kg ir 7 Eur. Es tur iesalu parasti pērku. Apiņus pēdējā laikā vai nu pruulmeistrid.ee jo ir 500 gr iepakojumi vai arī hops2brew-shop.de (bet nu šie ir maksimāli neresponsīvi).
Šķidrajiem raugiem tiko bija liela izpārdošana Brouwland, varbūt kaut kas vēl ir palicis.
antimaniak Apiņiem es pievienotos. Tikai pēdējā laikā reti te ieskatos.
Sveiki kolēģi!
Latmaltā mainijusies pārdošanas politika un mazākais pārdošanas apjoms ir 900 kg, kas man vienam ir nejēdzīgi liels apjoms, Vai šeit formā nav kāds mazražotājs vai majbruvētāju grupa, ar kuru varētu apvienoties un kopā nopirkt 900 kg. Man personīgi interesētu ap 200 kg.
Ints mazāku apjomu pērs bruve.lv bet latmaltam efektivitāte daudz sliktāka, kā rietumu. Finansiāli izmaksā beigās vienādi. OK, patriotisms, jā.
Latmalatā cena kompensēja, efektivitāti, ja iesalu pirka rūpnīcā, kā arī man preces saņemšana bija samērā tuva un ērta. Ja būs jāmaina iesala iegādes paradumi, domāšu par alternatīvām.