9. februārī, trešdien, plkst. 10.00 Es būšu Latvijas Radio un veselu stundu stāstīšu par un ap alu un tā brūvēšanu. Kā arī atbildēšu uz klausītāju/pensionāru dusmīgajiem zvaniem par pulveralu un tikai kādreiz īstu latvisku miestiņu.
Latvijas Radio 1 FM 90,7. Padodiet šo ziņu tālāk.

• [deleted]

Droši vien 9.februārī?

• [deleted]

Būs laikam jāuzzvana, iešu gatavot jautājumus...

Fak...lai nu kurš, tikai ne tu. Nojauksi visu raidijumu. Paprasīsi kaut ko par ūdens ķīmiju un pakaļā būs.

Cik saprotu, pēc dažām dienām ieraksts parādās arī arhīvā, tā ka varēs klausīties visi.

Patiesībā esmu nolēmis atmaskot nelietīgos lielražotājus ar visiem viņu spirta pulveraliem un celt godā īstu medalu no rupjmaizes garoziņām - īstu dzīvu alu kuru jādzer kamēr svaigs, pēc 6-7 dienām.

Man divi pēdējie ali no fermentera garšoja labāk nekā gala rezultāts.

Jānis nemaz neļāva Didzim parunāt, bet vispār labi ;)

jā, taga var skatīties, kā mājaslapai pieaugs apmeklējumu skaits

Te ir arhīvs http://www.latvijasradio.lv/program/1/2011/02/20110209.htm

Viens biedrs tur bija dikti norūpējies par sieviešu jautājumiem, bet tā nekas

Parasti kupla.lv lapai ir 20-40 unikālie apmeklētāji dienā, tad vakardien bija 108... ;) Forumam parasti 30-40, vakardien 53.

Nu tad nākamnedēļ atkal jāiet uz radio. Jāpaturpina tā tēma par alu un sievietēm un OBamu.

Vismaz man personīgi likās, ka tie pārējie uz jaunas inforemācijas iegūšanu nebija noskaņoti - redz, tas, ka eksistē vispār tādi eili ir kas briesmīgi sarežģīts. Nu ķipa tos pašus stereotipus par senlaiku miestņu, kam jābūt stipram u.t.t Jānis jau tā centās izteikties vienkārši. un tas par tām sievietēm vispār bija vāks

Grūti bija uztvert galveno tēmu, ja tāda vispār bija, bet Jānim, manuprāt, pietiekoši labi sanāca. Nav jau tā, ka nu visi klausīsies un uzmanīgi mās ar galvu. Paskatieties uz Lielbritāniju, tur normālus eilus pazīst hvz cik gadus un tik un tā aptaujas rāda, ka liela daļa publikas alus jomā nav īpaši izglītotāka par Latvijas.

Mēs te tādā nelielā sabiedrībā apgrozāmies un mums liekas, ka viss vienkārši. Bet nekā :). No otras puses labi, ir darba lauks visam mūžam un arī tad vēl nepietiks.

Bet līdzīgi jau visur. Vecs onka ir prātīgs un zinošs. Bet ir jaunie, kuriem galvā nekā nav un visu laiku viņi jāmāca, Vācijā bija aptauja, kuru piensaimnieki veica, izrādās tipisks padsmitnieks nemaz nezin kāda ir piena saistība ar govi. Ko mēs par alu varam gribēt?

• [deleted]

Nu re, tev Jāni šoreiz paveicās, aizmirsu todien savus pierakstus ar jautājumiem par ūdens ķīmiju, kvantu fiziku un Pokaiņu svētvietu mājās, tā, ka varēji tā viegli pa virsu peldēt. Nu nekas, nākošreiz neizspruksi!

patiesībā tā stunda pagāja tik ātri ka likās 15 min. Nebija reāli kādai tēmai pieskarties nopietnāk. Es jau tā centos visus pārbļaut.

Statistika kas uz servera, rāda ka bija 171 unikāli apmeklējumi. Tas nav rekords (laikam 185 augstākais kaut kad janvārī), bet trijniekā ir gan. Bet acīmredzami baigi daudzi meklējumi no Google atnāca dažādās "par labu alu" kombinācijās. Vispār jau popularitāte lēnām, bet stabili aug. Jautājums ir tikai, vai tas kaut ko dod :).