Laba diena! Ja pietiekami rūpīgi izlasa visu šo sadaļu www.hincenberga.lv/vesture/musdienas no „A” līdz „Z”, tad vajadzētu rasties priekšstatam, par to, kas atgadījās ar Hincenberga alu. Stāsts ir garš bet patiess, ko apliecina klātpievienotie dokumenti.
Ekskursijas laikā, Atim tika vienkārši melots par kompleksu kašķi un daudzām tiesvedībām, jo patiesībā tas ir izdomājums. Nebija nekādu tiesvedību, nedz tad, kad Atis apmeklēja alusdarītavu, nedz turpmākos gadus !!! Vienkārši, alus darītavā, bija pastrādāts viens truls kriminālnoziegums un policija veica tā izmeklēšanu, bet melīgais stāstiņš par it kā komplicētu kašķi un sarežģītām tiesvedībām ir tīši sacerēts un ilgstoši izplatīts, lai piesegtu alus darītavā pastrādāto kriminālnoziegumu un aizmālētu acis ziņkārīgajiem (t.sk. arī ekskursiju apmeklētājiem). Atis par to, šķiet, ir pats pārliecinājies ekskursijas laikā.
Mana lapele (kā izteicies Reinis :) ir nepieciešama tādēļ, lai varētu atspēkot šīs „Brālis” melīgās un kaitnieciskās ziņas ar kurām, starp citu, Jūs tagad apmaināties forumā.
Patiesības meklējumos esiet vērīgi, mēģiniet atšķirt faktus no klačām! Ja rodās neskaidrības vai jautājumi, lūdzu, nekautrējaties, vaicāt pirmavotam. Es labprāt sniegtu Jums atbildes vai papildinātu, cik man zināms, Latvijas senākās alus darītavas (www.hincenberga.lv) mājaslapu ar Jums interesējošiem aspektiem :)
Cieņā!
P.S. Atim paldies par fundamentālo ieguldījumu LV alus kultūrā!