reinis said:
aiziet tālāk - linarda cream ale. saldens, maigs, lieliskā balansā gan rūgtums, gan stiprums, gan apiņi. šis man no šodienas patīk vislabāk. laikam nav pat kur piesieties. iesalu buķeti un rauga nosaukumu studijā!
Linards said:
Nu es it kā rakstīju Tev PM ar alu aprakstiem, bet lai jau iet tautās:Pilsner 85%
Kukurūzas pārslas 13%
Melanoiden 2%IBU ~16 (Centennial, Willamette)
iejavo pie 39 C
koriģē pH uz 5,2
30 min. pauze pie 51 C
25 min. pauze pie 66 C
25 min. pauze pie 72 C
10 min. pauze pie 76 Craudzē ar US - 05 pie ~ 17 C
OG 1.053 -> FG 1.013
pēc 10 dienu raudzēšanas 1 nedēļu spainī, 2 nedēļas pudelēs uzgāzētu, notur pie ~ 3CKā izlasīju par šo stilu, tad efektu dod kukurūza, raudzēšana ar US-05 pie 18-20 C un sekojošā lāgerēšana.