Atkal atsāk darboties Ausmas un Jāņa alus izejvielu "veikals" . Visi laipni gaidīti, kā vienmēr iepriekš sazvanoties.
Visa informācija: http://alusizejvielas.blogspot.com

oho interesants notikumu pavērsiens!

konkurence parasti nāk par labu patērētājam :)

janis said: alusizejvielas.blogspot.com

Gogle tādu neatrod ???

Neatrod, gan. Vienkārši iekopē adresē un viss.

http://alusizejvielas.blogspot.com/

Dainis said: Neatrod, gan. Vienkārši iekopē adresē un viss.

http://alusizejvielas.blogspot.com/

A, nu sapratu, tas tapēc, ka bez vē-vē :)

alusvedejs said: oho interesants notikumu pavērsiens!

konkurence parasti nāk par labu patērētājam :)

Nu tā arī ir, iemetu aci- Jāņa izejvielas par kādi +- 10 proči lētākas, tātad gaidāms cenu kritums arī papas karlo bodītē :) Ā, nekā nebija, papam s-33 lētāks :)

vienīgi žēl ka iesals man jau kādam laikam sarūpēts un raugi vēl arī nav beigušies.

pie Jāņa jau klāt jābrauc, tā ka tas lētums tāds nosacīts - kam tas izdevīgi, tam tas ir izdevīgi; kam nav, tam nav ;)

Divi dažādi veikali. Papam Karlam izvēle ievērojami lielāka un pieved klāt. Man tas ir svarīgi. Bet Jānim lētāk un var dabūt uz sitiena, kad dikti vajag. Labi vien ir, ka viņi abi ir.

KapteinisEdgars said: Ir iespējams arī pasūtīt un satikties kaut kur centrā?

papakarlo no bruvepats.lv piedāvā tādu servisu.

pie Jāņa un Ausmas ira pašam jābrauc.

Jānis toties ir viens no šīs kustības aizsācējiem Latvijā- nu dinozaurs vienvārd sakot! Viņa iepriekš uzturētā bodīte un pirkumiem līdzi sniegtie padomi, domāju, daudziem šeit ir bijis pamudinājums vispār pievērsties alus brūvēšanai, uz leišiem dēļ izejvielām pirmajiem desmit litriem alus reti kurš būtu braucis :) Bļin, baigi glumi sanāca, nu bet doma skaidra...

Nu paldies par labiem vārdiem. Parasti jau viedoklis daudziem ir par vienalga ko - A ko tik dārgi?! Ar to ka ir divi dažādi tirgotāji tas nav nekas unikāls, leišos es domāju ir gan jau kādi 10 tirgotāji priekš mājbrūvētājiem. Runājot par padomiem, tad jā, jebkurā laikā un vienmēr laipni lūgti, var arī zvanīt un jautāt. Man jau patīk parunāties:)29760218

Pievienojos Kasparam! Jānis nekad nav atteicis sniegt padomu. Atgriezies citā kvalitātē. Lai viss izdodās!

janis said: ... Parasti jau viedoklis daudziem ir par vienalga ko - A ko tik dārgi?! ...

manuprāt ļoti normāli.

vaita tu kad pērc tās izejvielas pārdevējam nejautā to pašu un nemēģini tikt pie kārotās preces par iespējami zemāku maksu?

janis said: Nu paldies par labiem vārdiem. Parasti jau viedoklis daudziem ir par vienalga ko - A ko tik dārgi?!

Parasti jau cilvēki aizmirst, ka iesala cena ir cieši saistīta ar miežu cenu un ne tikai ar veikalnieka uzcenojumu. Un pašlaik miežu cenu par zemu nenosauksi ... Tiesa iepriekšējā sezonā, kad Francijā alus mieži bija aizgājuši pie pieskari, vispār jau bija kosmoss: alus miezis maksāja lopbarības miezis + 80 EUR/t, normālos gados tas ir ap 25-35 EUR/t. It īpaši uz fona, ka kādi 4 gadi atpakaļ Eiropā bija miežiem intervence ieslēgusies, kad ES uzpirka visus miežus no zemniekiem, jo cena bija paslīdējusi zem minimālās latiņas.

Neviens taču nedomā, ka Jānis vai papakarlo baigos miljonus rauš vai tūkstošus. Tas vairāk kā hobijs tik un tā paliek, bet lieliski, kad cilvēkiem hobijs sakrīt ar darbu :)

alusvedejs said: manuprāt ļoti normāli.

vaita tu kad pērc tās izejvielas pārdevējam nejautā to pašu un nemēģini tikt pie kārotās preces par iespējami zemāku maksu?

Man jau liekas, ka tur cits stāsts, ko es parasti saucu vienas tautības vārdā :) Ja tu zini cenu, esi uz turieni aizbraucis, lai nopirktu mantu, tad ko čīkstēt par cenu. Tikai lai otrs justos vainīgs un taisnotos, ka par dārgi ir pārdevis mantu? ;)

Vienkārši ir dažādu kategoriju cilvēki: vieni kuriem kaulēties ir asinīs, un dara to sporta pēc, otri kuri zin cik konkrētā lieta varētu maksāt, un pēc tā vērtē vai kaulēties vai nē, un ir trešie, kas maksā tik cik prasa! Un ir vēl viena kategorija... tā sauktie "kapeiku *isēji", kuriem tā vien liekas, ka vispasaules ekonomika uz to tik vien turās, jo viņi vienmēr un par visu spiesti pārmaksāt! :))

Nē, nu es jau ar kad iepērku vispasaules biržās graudus, parasti kaulējos diezgan nekaunīgi......

Tai tautai ir citi visādi mīnusi. Bet trigošanos nevarētu asociēt ar kaut ko negatīvu vai čīkstēšanu. No biznesa viedokļa skatoties, saviem stake holderiem (akcionāriem/ klientam uc.) vari piedāvāt labāko, ja spēj kontrolēt un uzturēt zemas savas izmaksas.