Aizaugušās, iemērcot uz kādu nedēļu ūdenī, smuki attīrās pašas. Viss uzpeld augšā. Tad ar kādu šampūnūdeni paskalo un beigās jau standarta dezinfekcija.
Trauki/ pudeles
man dazhas arii peec meenesha taa arii nav tiiras kljuvushas. peec tam atmetu netiirumu mazgaashanu, taas kaa nelikviidus nododu. veel es vienreiz shitaadas iemeerktaas biju atstaajis zem ziedosha kjirsha, peec tam visas pudeles arii bij ar taadu neamazgaajamu ziedputekshnju kaartu, taas arii nodevu...
liepinsm said: Tīras (nav ar sēni iekšā)? Ko vēlies pretī saņemt? Principā interesē.
nu tā baigi garantēt par tīrību neņemos, neesu sen viņas pētījis. taču pudeles stāv istabā kartona kastēs nevis zemē pie sētas staba.
vēlos saņemt atbrīvotu istabu pretī :) vienkārši kam vajag lai savāc.
a starp citu pēc Vaļuka pasākuma 0.5 puseles pāri nevienas nepalika, visas atrada savus saimniekus un tika savāktas.
toties mazās 0.3 pudeles kas tur tika iztukšotas gan pēc tam devās uz atkritumu konteineri.
Jauki, varu uzņemties miskastes lomu. Kā varam saorganizēties, jābrauc pakaļ, vai varu Tevi Rīgā pa ceļam izķert? Ar kādu transportu man jārēķinās (cik pudeles/kastes)?
p.s. kādu pilnu 1l vēzējamo pudeli dodu pretī, lai nav slikta darījuma pēcgarša man un Tev.
p.s.s. esmu centies mazgāt tādas kas dārzā pāris mēnešus atradās - nekāda mērcēšana problēmu nenovērš. Tā rupji uz 50 pudelēm, 1 pudeļbirste pārstāj eksistēt.
liepinsm said: Jauki, varu uzņemties miskastes lomu. Kā varam saorganizēties, jābrauc pakaļ, vai varu Tevi Rīgā pa ceļam izķert? Ar kādu transportu man jārēķinās (cik pudeles/kastes)?
darba dienās braucu uz Rīgu un atrodos starp "Labieti" un "Arēna Rīga" nav pārāk daudz. ar parastu vieglo varēsi aizvest.
liepinsm said: p.s. kādu pilnu 1l vēzējamo pudeli dodu pretī, lai nav slikta darījuma pēcgarša man un Tev.
ok, pierunāji. paņemšu pretī kādu aliņu.
liepinsm said:
p.s.s. esmu centies mazgāt tādas kas dārzā pāris mēnešus atradās - nekāda mērcēšana problēmu nenovērš. Tā rupji uz 50 pudelēm, 1 pudeļbirste pārstāj eksistēt.
šeit nu tu gan brauc auzās. vienkārši vajag iemācīties mazgāt. man ar sākumā bija līdzīgi rezultāti, bet pēc tam es iemācījos to darīt un tagad ar vienu birsti varu izmazgāt vairākus tūkstošus pudeļu.
būs jāsataisa smuks aprakstiņš un jāieliek savā blogā. moš vēl kādam noder :)
alusvedejs said: šeit nu tu gan brauc auzās...
Tas bija atbildod uz
Exciter said: Aizaugušās, iemērcot uz kādu nedēļu ūdenī, smuki attīrās pašas. Viss uzpeld augšā. Tad ar kādu šampūnūdeni paskalo un beigās jau standarta dezinfekcija.
ka pietiek "pamērcēt" un viss smuki. Ja pudele ir ar piepi un tā piepe ir dabūjusi visus 4 LV gadalaikus (apm. tādas bija tās manas 50), tad vajag abas labās rokas, zelta birsti un indiešu rasi, lai to visu dabūtu tīru.
0.5L pudeles ar korķi http://www.ss.lv/msg/lv/production-work/production-work-orders/food-and-nutrition/bottling-equipment/bcnioh.html
alusvedejs said: ...šeit nu tu gan brauc auzās. vienkārši vajag iemācīties mazgāt. man ar sākumā bija līdzīgi rezultāti, bet pēc tam es iemācījos to darīt un tagad ar vienu birsti varu izmazgāt vairākus tūkstošus pudeļu.
būs jāsataisa smuks aprakstiņš un jāieliek savā blogā. moš vēl kādam noder :)
ja nu gadienā kādam interesē kā es mazgāju pudeles:
http://alusvedejs.lv/wp/pudelu_mazgasana/
Kopš nopirku karcheru, nevienu birsti vairs neizmantoju, uzlieku rotejošo uzgali , pielieku pie pudeles un nospiežu uz 3 sek, izmazga pat gadu nostavejušas pudeles 3 sek, pat etiketes norauj dažãs sekundes.100 pudeles 20 min.
Braumeister, pilnībā piekrītu, karcher ar rotējošo uzgali strādā perfekti.
draugai aludariai ar vyndariai. jei neturite kur supilti savo derliaus - yra apie 100-150 litrinių ir dvilitrinių bonkelų su sving-top kamstukais. reikia tik pasiimt ir išsiplaut. mainais tiesiog kada nors pavaišinsite savo produktu. buteliai Vilniuje. išmesti nelogiška ir neekologiška!
Latviski - Viļņā "Alus Brālībā" sakrājies 100-150 litrīgās un divlitrīgas swing-top pudeles. piedāvā kam vajag. varbūt kāds nejauši brauc cauri Lietuvai un grib savākt - tad ātri jārezervē Facebookā.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=641451712543855&set=a.102125463143152.4838.100000370957755&type=1&theater
Kādam parastās 0.5L pudeles (skalotas) nav vajadzīgas ? Taisos mest ārā kādus 50gab.
akūtas vajadzības nav, bet ja nevienam citam nevaig varu savākt.
Varbut kads pardod 10-20 1l pudeles ar keramisko korkji?
Šveika krodziņā var apjautāties - tur bernardu tirgo.
Bernards tak nav litra pudelēs.
[deleted]
Atdošu par neko kādas 30 tīras (skalotas, bez etiķetēm) brūnās 0,5L alus pudeles, atrodas āgenskalnā. Ja vajag, rakstiet Epastu.
2013.11.28 te gan visi baigi fiksie, viens jau pieteicās, tā ka piedāvājums vairs nav spēkā.
Kurš pēdējā Labieša mājbrūvetāju pasākumā kāroja tās 1 L stikla "Alsteka" pudeles (kroņa korķis)? būs šonedēļ 2 gab dabūjamas. varbūt daži swing-top arī salasās bonusā, kad nokopšu etiķetes.
Uģis pieteicās. šībrīža 1 L un swing-top krājumi viņam.