https://www.facebook.com/AlusTirgus/photos/ms.c.eJwtysEJADEMA7CNjthp7Xj~;xUrLPQXShgu9h07an57BlSXxd9kQuplrJarh3HYAmmMMyw~-~-.bps.a.422250334558375.1073741841.212890188827725/651701358279937/?type=1&theater

Uģi - ņemsi te tukšas 1 L, vai man tev tomēr vest no Pasvalys ar visu alu? (apmēram 3 Eur maksā 1 L alus pudele pilna)

2 months later

Beerfox/Callous Alus

Homebrewers, if you are in need of bottles and/or boxes(FREE OF COURSE!) come in, I have a stash of different size bottles and boxes of various sizes. Take 'em away!

https://www.facebook.com/pages/BeerfoxCallous-Alus/1511145882490268?fref=nf

Vai Beerfox latviski nerunā?

GirtsE said: Vai Beerfox latviski nerunā?

kaut ko nedaudz runā. cik sprotu, viņš tikai gadu iekš LV dzīvo.

Kautkādas frāzes prot, bet par alus garšas īpašībām tev latviski nepastāstīs.

Pagaidām viņam vairs tukšo pudeļu nav ;) Sakopu ;)

16 days later

Lieki "Vendenveidīgi" bunduļi nevienam nav iekrājušies? Es vnk, cikesmu dzirdējis, pa taisno viņus tur tā nopirkt nemaz nevarot (?)

Ne vienmēr arī to plastmasa der alkoholam.

Vecos var dabūt, bet ar ūdeni kopā jāpērk. Atsevišķi bunduli tiešām negrib pārdot.

6 days later

KapteinisEdgars said: Lieki "Vendenveidīgi" bunduļi nevienam nav iekrājušies? Es vnk, cikesmu dzirdējis, pa taisno viņus tur tā nopirkt nemaz nevarot (?)

Ja tu domā raudzēšanai tos lietot tad nafig... viņus nav iespējams normāli izmazgāt, nav ērti paņemams pārnešsanai. Es paņēmu raudzēšanai http://www.ptc.lv/site/29580 30l spaiņus maksāja ap 4 eur + ieurbu krānu apakšā.. ideāli neko vairāk i nevajag. ērti staipāms, labi mazgājas lēts vienv'ārdsakot ideāls

a month later
                      • [deleted]

Atvedu no laukiem pāris maisus (lielos cukura) ar netīrām pudelēm. Domāju uz konteineru, bet varbūt kādam retro cienītājam interesē? Pudeles no 70. gadiem, izskatās tā, kā foto, labās divas nomazgātas, bet piedāvāju apmēram tādas, kā tā kreisā. Sev kādas 40 nomazgāju, alus vienreiz arī tika iepildīts, itkā spiedienu tur, bet par visām negarantēju, gulējušas ilgi zemē. Pagaidām stāv mašīnā, āgenskalnā, varu pat pievest kaut kur epsilon-apkārtnē klāt, tāpat uz konteineru citādi jāved. Skaitu grūti novērtēt, 50-100 es teiktu. Pretī neko nevajag, gribu tikt no tām vaļā.

IMG_69761_1.jpg

22 days later

Beerfox/Callous Alus, Stabu 59 ir iekrājušās kādas 3-4 kastītes 0.33-0.5l pudeles. Maikls lūdz, lai kāds, kam vajag, līdz piektdienai tās savāc, savādāk metīšot ārā. Man pagaidām rezerves iekrājušās- nav kur likt.

14 days later

ir dažas liekas gutmann alus kastes, priekš resnajām pudelēm. maksimums ko tur var ielikt ir bbh bez korķīša, ja grib kraut vienu uz otras. tā ka derēs tikai tukšu bbh glabāšanai, 0.3 pudelēm vai mētāšanai pa bagažnieku jo negrab tik traki kā zaļās.

2€/gab.

21 days later

nav kādam liekas tīras pudeles? par saprātīgu atlīdzību/maiņu.

Litrīgās brūnās plastmasenes. Cik tik vajag.

^ šitās varētu kādas 10gab. paņemt. īstā sāpe ir ar 0.5 stikla taru.

vai tiešām radi vēl nav iemācīti sakrāt pudeles? man pudeles pašas mašīnā ieliekas, vajag tik atbraukt ciemos :)

šķiet ka man jau ir vairāk nekā pašam vajag. tikai par to tīrību negribētu uzņemties nekādas garantijas.

Būtu agrāk to pateicis - es regulāri metu ārā parastās pudeles, kurām forma / krāsa nepatīk vai etiķetes grūti nāk nost.

Un pagrabu tīrot trīs maisus ar pudelēm izmetu pie misenes, lai vietu neaizņem

Pagrabā ir maiss ar sen nelietotām, ar vēzējamo korķi, kādas 15-20, varbūt vairāk. Cik daudz tev viņas vajag ?

nav jau tā ka tūlīt aptrūksies, kādas desmit kastes derētu. ir man daži kas sakrāj, nesen savācu un pēc aprēķiniem sanāk ka ap jāņiem beigsies.

netīras savākt ir nedaudz vieglāk, bet vēl neesmu atradis jēdzīgu mazgājamo birsti. pamēģināšu kādus poļu variantus...

Reku, FB hlamā atdod pudžas - https://www.facebook.com/groups/freethestuffriga/permalink/941130932618556/