Labdien!
Meklēju meistaru (firmu), kas var konsultēt un arī vēlāk izveidot alus izliešanas sistēmu bāram.
Plānoti 10 krāni, trubu garums ~ 12m, bārs 1. stāva un iekārtas pagrabā.
Ļoti gaidīšu Jūsu ieteikumus kur meklēt speciālistu :)
Paldies iepriekš!
Alus izliešanas sistēmas izveide bāram
Top serviss nemēģināji? :)
Alu pats brūvēsi? Vismaz pēc jautājuma specifikas tā nedaudz izklausās.
Top Serviss atradu foruma dziļumos, paldies :) Gribēju dzirdēt vēl kādu viedokli. Pats alu nebrūvēšu :)
ivarsz said: Top Serviss atradu foruma dziļumos, paldies :) Gribēju dzirdēt vēl kādu viedokli. Pats alu nebrūvēšu :)
Vēl bija Ganību dambī kautkāds kantoris, kas skaitās konkurents pieminētajam, bet neatceros nosaukumu, man liekas, ka nosaukuma beigās bija ...tors vai tamlīdzīgi, pameklē guglē pats.
Primulators varbūt? Šie arī piedāvā izliešanas iekārtas.
Primulators nav ganību dambī, viņs ir aiz TV3 ēkas . Labs kantoris-iesaku!
Ja vajag no viņiem ko dabūt/sarunāt varu piepalīdzēt....
papakarlo said: Primulators nav ganību dambī, viņs ir aiz TV3 ēkas . Labs kantoris-iesaku!
Ja vajag no viņiem ko dabūt/sarunāt varu piepalīdzēt....
Paldies par ieteikumu! Meistars tagad atvaļinājuma :)
Pārdodu alus dzesēšanas un izliešanas sistēmu pilnā komplektācijā. Var izmantot arī lāgeru raudzēšanai, ielien 30-40L plastmasas mucas. Skapis, tornis ar krānu, mikromatiks (G), kontrolieris, reduktors, CO2 balons ar gāzi, kegs, kega atslēga.
180eur Ķekava divi divi 00 89 09
Tu alus vārīšanai izmanto ūdeni pēc jonapmaiņas iekārtas? Ja atmiņa neviļ, kaut kur interneta dzīlēs manīju rakstu, ka nekas labs tur nevarot sanākt. Ķipa nātrija joni tur taisot kautkādus sūdus. Tāpēc es cītīgi stiepju no avotiņa ūdeni ar 5 litrīgajiem bunduļiem, lai gan man arī mājās ir šada jonapmaiņas iekārta. Ja šo ūdeni var izmantot alus vērīšanai, tad tas man nenormāli atvieglotu dzīvi.
kurzemnieks Nē ne reizi neesmu ar to vārījis. Vedu no citurienes agrāk vai ņemu tagad pirms filtrēšanas iekārtas centrālo ūdeni. Kaut kāda figņa bija lasīta par tiem joniem, tapēc nemēģināju nemaz.
jonapmaiņas ūdeni ūdeni labāk uzturā nelietot. tāpat kā osmozi.