Es vēl neesmu 100% drošs, bet izskatās, ka arī braukšu. Maršruts diez vai kādam pievilcīgs, jo Rīgā nelīdīšu - No Rīgas HES Salaspils pusē pa apvadceļu un atpakaļ tāpat uz Ķekavu.
Labietis
Es braucu no Katlakalna ielas 11, Pļavnieki. Ir 3 brīvas vietas.
Martinsttt, Rencis, Kastrolis un Imants tiekamies 17 pie Miera ielas numura 18 (Miera/Annas stūris)
MartinsK said: Martinsttt, Rencis, Kastrolis un Imants tiekamies 17 pie Miera ielas numura 18 (Miera/Annas stūris)
Varēji jau tautai saprotamu orientieri norādīt nevis(Miera/Annas stūris)bet pie Walters&Grapa
Dainis, Zenkis, CNZ tad Celles rajonā, ceru ka Dainim un Zenkim ir CNZ t. nr. un Jūs būsiet draudzīgā bariņā:)? Mērķējam uz 18, bet ja paveiksies tad tikšu kādas 5 min ātrāk. Ja ir jautājumi rakstiet, zvaniet.
Es tad arī varu uz Celli pienākt, lai esam ērti vienkopus savācami un iekrāmējami Voblas auto :)
bāc, par šito pasākumu biju galīgi aizmirsis ...
bet Cellē būšu
#pivars, es nebraucu !
Linards said: #pivars, es nebraucu !
roger
Dainis said: bāc, par šito pasākumu biju galīgi aizmirsis ...
bet Cellē būšu
Tas nozīmē ka tikai Cellē būsi vai līdzi arī brauksi?
Kas ar Zenki?
braukšu
Valdi, viss notiek. Es sākumā Daiņa vientulību kliedēt, tad kāpju tavā mašīnā siltumenerģiju ģenerēt
pivars said: roger
Ivar, es atceļā gan tev joprojām vēlos piebiedroties.
Braucu no Imantas, kam vēl transportu?
cikos? tad es varbūt ar oskaru?
Es arī varu šovakar! Braukšu no Valmieras 31 vai no Brasas tilta rajona.
Es arī braukšu, bet ne no Rīgas. Glāžšķūnis.
MartinsK said: Martinsttt, Rencis, Kastrolis un Imants tiekamies 17 pie Miera ielas numura 18 (Miera/Annas stūris)
Ja ir vieta, tad piebiedrojos jums. Ja nē, tad pats apmēram tajā pašā laikā no Takas. Kāds var pārsēsties arī pie manis anekdošu stāstīšanai.
zenkis said: Ivar, es atceļā gan tev joprojām vēlos piebiedroties.
vieta rezervēta tev :)
jurisok said: Ja ir vieta, tad piebiedrojos jums. Ja nē, tad pats apmēram tajā pašā laikā no Takas. Kāds var pārsēsties arī pie manis anekdošu stāstīšanai.
Tu vari aiziet līdz barona kvartālam un iesēsties zilā hondā :) Nogādāsim arī atpakaļ līdz pašām nama durvīm :)
EdgarsS said: Es arī braukšu, bet ne no Rīgas. Glāžšķūnis.
Opā, a ko tu tur pazaudēji? Jābrauc pie tevis brūvēt vasarā. Tas ir tas, kas aiz Turkalnes vai vēl kaut kur ir :)
Tas pats. Tuvākais orientieris no manis.
Paldies Edgaram par uzņemšanu un Jurim par apstāstīšanu! 1.5 tonnas vārkatls, 3x3 tonnas koniskie fermenteri (unitanki).
Paldies Labietim E. par uzņemšanu, apsargs jums ar prikolīgs: "Zlaukts? Zlaukts? Taisni!"
Jā, no manis liels paldies gan par uzņemšanu, gan Jurim par diezgan detalizētas informācijas sniegšanu. Piekrītu zenkis- apskargs smieklīgs...
Oskars said: .
Izskatās, ka drīz rimčikā varēs uz akciju pirkt :)
Nez gan, Rimi apiņoto jau sen kā nav redzēts.
kspc said: Izskatās, ka drīz rimčikā varēs uz akciju pirkt :)
Rimi tik drīz nebūs. No 1.dec meklējiet Statoilos.
Oskars said:
Ģeniāli!
Sākumā bija neizpratne - kāpēc viņi ar tiem neinteresantajiem sāka - ar šiem tak klientu nepievilināsi (ja nu vienīgi cacas ar Aroniju Raganu ...)!? No pirmās trejotnes tā varēja būt labākā, kautgan otreiz pirkt arī to negribējās. Soho Švītiņš bija arī labāks dzerts, kautgan reizēm tikpat viduvējs trāpijās, bet par Mežu parasti nebiju iepriecināts arī agrāk.
Bet laikam doma bija gaiša - pirmie kucēni būs jāslīcina un nav ko sadirst darbu un materiālu ... (kā Maldugunij ar Galaxy ZB sanāca). Trim Indiāņiem sanācis ļoti labs vārījums - stabils 3.5/5. Pelašķu Vellam nedaudz ''misējies'' un iznācis uz 9.9%, bet garša sper! Tāpat Pokaiņu Mežam - viss kā pie cilvēkiem. Vienīgais iebildums ir par tilpumu - smagajai artilērijai 0.3L trauks būtu piemērotāks
kur pirki? es ari pabrinijos par imperialajiem puslitra tilpuma! :)
Labietī
līdz manai piemājas kaktu bodītei atceļojuši pirmie trīs. cerība uz noietu maza, pat par 1€ tur alu nepērk. tikai mega akcijas rullē.
Barona Centra iDillē ir. Indiāņi bija ar vieglu mauriņa piegaršu, bet ne tik stipru kā Malduguns Galaxy bija.
Pirmos izvēlējāmies Soho, Mežu un Aroniju sekojošu iemeslu dēļ:
1) no Statoil bija uzstādījums, ka jābūt zem 5.8%, lai var likt akcijas plauktā 2) gribējām 3 šķirnes un pa vienai no pelēka, dzeltena un sarkana (lai smuki plauktā)
Spriežot pēc atsauksmēm nekļūdījāmies (ja nu vienīgi ar Soho). Protams, ka pirmais vārījumu cikls ir pirmais cikls, taču jau sākot ar otro beigu blīvumu stabilitāte ir sasniegta.
Attiecībā uz Velnu - oriģināli tas bija 9.9% alus (tie, kas atceras, tad pirmais viņš bija 9.9%). Pēc tam tik darbnīcā sākām vārīt iesalaināku/vājāku. Taču 0.5l pudelēs viņš paliks stiprajā versijā.
Par stiprajiem aliem lielās pudelēs - ir virkne alus darītavu, kuras savus alus lej tikai 0.5l vai pat 0.75l pudelēs. Mūsu gadījumā bija jāizvēlas viena pudele, kā rezultātā pieņēmām, ka daudz mazāk čīkstēs par stipru alu lielā pudelē, kā vāju alu mazā pudelē.
Un man personīgi riebjas, kad garšīgu alu ielej 0.33l pudelē. Bieži ir mazuma piegarša.
reinis said:
Un man personīgi riebjas, kad garšīgu alu ielej 0.33l pudelē. Bieži ir mazuma piegarša.
Bet tas taču, ja garšīgs alus! Nevis šajā gadījumā..:
Par 0.5 piekrītu Reinim, kas ir Latvietim 0.33??? Pēc saviem pārdošanas rādītājiem arī varu teikt Latvietis mīl 0.5 tilpumu!
0.75L parasti uz 2-3 dala
līdz manam piemājas veikalam beidzot atceļojis pelašķu velns, vēl joprojām gaidu pokaiņu mežu