Vobla Dzesētājs no Ķīnas caur aliexpress 90€ . Tagad redzu, ka esmu pārmaksājis

Man te jautājums pie teorētiķiem. Vai ir nozīme tam, kādā plaknē pie dzesēšanas ir novietots siltummainis?
    image img-7308.jpeg

image img-7309.jpeg

image img-7310.jpeg

Droši vien ka nav starpības. Ūdens piespiedu kārtā tiek dzīts un stabili apklāj visu laukumu un nekādi tukšumi neveidojas.

Misu tu arī piespiedu kārtā dzen. Tā kā tur arī noteikti viss siltummaiņa laukums ir nosegts.

Es domāju ka starpības nav.

Mans jaunais dzesētājs ir lodēts ar varu, automatiš jautājums, ar kādām ķīmijām reaģē/nereaģē varšs, šobrīd taisos izmantot peroksīdu, skābes atjaukumu, sārma atjaukumu, čuju ka varam pēdējie divi nepatiktu, tā ir??? Ar ko lai cirkulē pēc lietošanas?
        P.S. savulaik ķīmijas eksāmenu nokārtoju par Liepājas šķīsteni a fizikas ieskaiti par sarkanā Maļrika paciņu🙂 Tagad jāatgūst iekavētais!

GirtsE Piedod, Skatoties forumā savādi sanāk bet man pirmais Pivars pieteicas, laikam tapec ka pNR bija! Ja nu neciesas, tad varu ieteikt variantus!?

Linards
            Linard! Kā Tu uzskati vai tavs ir Ņeržas vai lodēts ar varu???? Nu ja Ņerža ta PO upe, ja nē tad paskaidro kādām ķīmijām cirkulē, un, vai atstāj kaut ko iekšā?

Vobla es neņemos spriest ar ko mans lodēts. Es pagaidām izmantoju to, ko man Ilvars iedod. Sārms, skābe.

Vobla Tu to dzesētāju pirki no poļiem? Iesaki variantus.

GirtsE Tu to dzesētāju pirki no poļiem? Iesaki variantus

Pirku no Itāļiem https://www.polsinelli.it/ bet ar viņiem sūdīga komunikācija, faktiski vienreiz tik atbildēja kad Invoisu atsūtīja! Man bija jautājumi gan par dzesēšanas jaudu utt. Nezinu cik izmaksātu sūtīt vienu vienību, bet tur ir citas labas lietas, piem., pudeļu birztes- izcilas🙂. Var jau zvanīt un sūtīt te pat no ekoair.lv kuri to tik dara kā ražo siltummaiņus, kādu vajag tādu uztaisīs, cenas arī pieņemamas, vienīgi uztrauc tas jautājums par kopšanu dēļ tā lodējuma ar varu, jo varšš jau ir cimperlīgs, respektīvi nav CE sertifikāta kas nav atbilstoši pārtikas industrijai, bet ja es nebūtu tik slinks un izlasītu augstāk šēroto kopšanas instrukciju tad varbūt šis jautājums atkristu.

Parunāju ar ķīmiķiem, teica ka maniem uztraukumiem nav pamata, galvenais nevajag lietot uz hlora bāzes pamata dezinfekciju. Atstāt ķīmiju trubās arī nav labais risinājums, vienvārdsakot , nevajag mīzt uz savienojumiem, trubās, alū un tad jau būs labi. (Es gan nezinu vai tas der uz Kraukļiem un mājbrūvētājiem bet L ieteiktais čalis gatavs runāt stundām par ķīmiju un tās īpašībām, ietekmi!!! Bet vai viņš grib tirgot mazos daudzumus???)

a month later

Pagājušo trešdien Festā sanāca runāt ar Māri Granbergu, Viņi 20 tonnas 45 min dzesē!!! 11 vārījumi sutkā!!! Tātad 20 tonnas 45 minūtēs!!!! Iedomājieties tik, citi te 30 l 30 min nevar atdzesēt 😃

Vaitad tas ir ātri ? Pie šādiem apjomiem arī dzesēšanas iekārtas ir proporcionāli lielākas

3 months later

šobrīd Krautā Maskavas ielā 12mm kapara lokanā caurule ar 70% atlaidi, ja kas.

Lapiņā standarta cena 3.96. Ar 70% atlaidi man sanāk 1.19, bet cena bija kaut kas ap 2.50 laikam. Tā arī skaitās vēl laba cena kapara caurulei?

a month later

Pārdodu - 70 €
                            Piedāvājums aktuāls šonedēļ!
                            Dzesētājs piemērots ~ 30 l misas dzesēšanai. Dzesēšanas ātrums atkarīgs no ūdens temperatūras un ievada diametra. Manā gadījumā tās bija aptuveni 20 min. uz 25 litriem.
                            Sīkāk: 2deviņi 1septiņi 0 25septiņi vai dzl (at) inbox (.) lv
                            image img-9930.jpeg

image img-9931.jpeg

22 days later

Sveiki, sen sen atpakaļ, liekas, ka šajā tēmā bija pieminēs latviešu kantoris, kas taisa plākšņu dzesētājus par sakarīgām(laikam) naudām. Tagad vairs nesanāk atrast nosaukumu, varbūt kāds tā uzsitiena atceras?