green Kapara spirāle, es jau pamēģināju ar zaļajām, kad spirāle ir galīgi karsta, man gandrīz vispār izejošajā galā nenāca plūsma ārā, no caurules pārvērtās pa plāceni. Savilcēji arī nekādīgi nepalīdzēja, lai minimizētu ūdenskritumu. Izmēgināšu armētās šļūtenes nākošreiz, paldies.

es pārgāju uz silikonu. ir mīkstas un labi turās bez savilcēm.

Pielietoju visparastāko K-rautas caurspīdīgo gumijas cauruli (iespējams pārtikai). Nekādu problēmu nav bijis.

@janis s#210092 Tev viņas nesaraujas līdz vispār nelaiž neko cauri, neilgi pēc vārīšanas? Es pamēģināju ar parastajām caurspīdīgajām caurulēm, un karstu ūdeni, sarāvās vēl trakāk nekā zaļā dārza šļūtene. Neesmu vēl izmēģinājis kā ir ar armētajām, bet pieņemu, ka šoreiz viņas nesarausies tik krasi.

man nekad neviena caurule nav sarāvusies no karstuma. ir lietotas zaļās dārza laistāmās, pvc, armētās pvc un sazin vēl kas.

Mums ir dārza laistāmā, dzeltena. Ar silto ūdeni bik kļūst mīkstāka, bet caurplūdi tas nemaina

4 months later

Kurš pirmais brauc , tas pirmais dzesē!
              image img-8131.jpeg

Pārdodu 1x lietotu pretplūsmas misas dzesētāju. 25 (!!!) €

6 months later

Kā jūs mērāt misas temperatūru pie dzesētāja izejas? Ja termometrs ir spainī, tad manuprāt ir pārāk liela inerce lai regulētu temperatūru. Mani tieši interesē tehniskie risinājumi termometra nostiprināšanai pie dzesētāja izejas.

ar rokas digitālo termometru, atkarībā no iztekošās temperatūras pieregulē aukstā ūdens padevi dzesētājā.

vienkārši paturu rokās pie iztekošās strūklas

GirtsE jā. bet vajag ātru sensoru/termometru. strādā ļoti labi. Zinkā, baigā vajadzība pēc viņa mav, jo dzesē jau uz max tāpat... tikai kontrolei...

Write a Reply...