Būtu kādam interese par 50L kegu? Pirku par 50 EUR ar domu pārvērst iejavas traukā BIAB sistēmai, lai var 40l vienā reizē uzvārīt, bet vietas trūkuma dēļ sāku sliekties uz mazāku katlu.

Maz ticams, bet ja nu kadam interese, ir pieejami 1x lietojamie pet kegi (30L), 3x G- tipa un drusku vairak A-tipa (7.50€/gb)

2 months later

Varbūt kādam Liepājas pusē interesē 6 gab 30l alus kegi? Kam interesē bildes rakstiet tomass.p@inbox

11 days later

Kādas 30 atdošu par velti, ar pašizvešanu.

Nē, man nevajag es vienkārši atrodu sludinājumu, varbūt kādam vajag. Jo šeit bija cena 7.5 EUR.

7 months later

image 771a9157-6e30-4628-9a77-f6c9e9f2cb30.jpeg

Pārdodu 15l mazlietotus kegus ar G fitingu, ir 5 gb.
            t. 2218829astoņi

P.S. Tos 50l kegus kurus tirgoju pirms gadiem, esmu gatavs atpirkt pa to cenu kuru pārdevu😃

a month later

Varbūt kādam interesē 100 litrigais kegs, ar A galvu. 100 eur

Vadim, uzraksti uz divideviņi357731

2 months later

Sveiki,
                Varbūt kāds vēlas notirgot 2-3 alus kegus, 30L ?

ps: roberts punkts paozolis @ g mail punkts com

2 months later

Roberts777
                    Paskaties Dzirciema 119 ir metāllūžņi, tur es redzēju 30 litrigie ķeģi. Var sarunāt atpirkt pa 1.5 eur/kg

4 days later

Ja kādam vajag, varu piedāvāt 15l kegus

a month later
                        2 months later

Labdien, kungi!
                        Joprojām meklēju G kegus, 5L, 15L, 30L varbūt kādam ir kaut kas aizķēries uz tirgošanu?
                        Rakstiet šeit, vai uz roberts punkts paozolis @ g mail punkts com
                        Vai : divi seši četri 8 2 septiņi 3 nulle

4 months later

Kungi, joprojām meklēju 30L G kegus, varbūt kādam ir aizķēries labā kvalitātē?

Vēl man nepieciešams G kegam tā garā truba ar visu komplektu, kura skrūvējas iekšā kegā. No vecuma gumijas gredzens sācis laist garām spiedienu 🙁

Roberts777
                            Čau!
                            Ss.com pāris varianti ar G galvām tirgojas, ja vēl pieejami.

a month later

Ja kādam ir vajadzīgas mucas no 100 gabaliem vai vairāk, par vairumtirdzniecības cenām, rakstiet uz mz@vp-trading.de