Varbūt kādam Liepājas pusē interesē 6 gab 30l alus kegi? Kam interesē bildes rakstiet tomass.p@inbox

11 days later

Kādas 30 atdošu par velti, ar pašizvešanu.

Nē, man nevajag es vienkārši atrodu sludinājumu, varbūt kādam vajag. Jo šeit bija cena 7.5 EUR.

7 months later

image 771a9157-6e30-4628-9a77-f6c9e9f2cb30.jpeg

Pārdodu 15l mazlietotus kegus ar G fitingu, ir 5 gb.
        t. 2218829astoņi

P.S. Tos 50l kegus kurus tirgoju pirms gadiem, esmu gatavs atpirkt pa to cenu kuru pārdevu😃

a month later

Varbūt kādam interesē 100 litrigais kegs, ar A galvu. 100 eur

Vadim, uzraksti uz divideviņi357731

2 months later

Sveiki,
            Varbūt kāds vēlas notirgot 2-3 alus kegus, 30L ?

ps: roberts punkts paozolis @ g mail punkts com

2 months later

Roberts777
                Paskaties Dzirciema 119 ir metāllūžņi, tur es redzēju 30 litrigie ķeģi. Var sarunāt atpirkt pa 1.5 eur/kg

4 days later

Ja kādam vajag, varu piedāvāt 15l kegus

a month later
                    2 months later

Labdien, kungi!
                    Joprojām meklēju G kegus, 5L, 15L, 30L varbūt kādam ir kaut kas aizķēries uz tirgošanu?
                    Rakstiet šeit, vai uz roberts punkts paozolis @ g mail punkts com
                    Vai : divi seši četri 8 2 septiņi 3 nulle

4 months later

Kungi, joprojām meklēju 30L G kegus, varbūt kādam ir aizķēries labā kvalitātē?

Vēl man nepieciešams G kegam tā garā truba ar visu komplektu, kura skrūvējas iekšā kegā. No vecuma gumijas gredzens sācis laist garām spiedienu 🙁

Roberts777
                        Čau!
                        Ss.com pāris varianti ar G galvām tirgojas, ja vēl pieejami.

a month later

Ja kādam ir vajadzīgas mucas no 100 gabaliem vai vairāk, par vairumtirdzniecības cenām, rakstiet uz mz@vp-trading.de

a year later

Kādam gadījumā nav nevajadzīgs 15 L pilnmetāla kegs ar vienalga kādu galvu, kuru varētu pārdot? Tie, kas ar PQ marķējumu parasti, slaidie? Nepieciešams pats kegs, galvu ar visām iekšām varu uzreiz atdot.

2 months later

Labdien, kungi!
                              Varbūt kāds vēlas man pārdot lielo 50 litru kegu, ja pieejami, nopirkšu divus.
                              Mans telefona numurs 5 postus augstāk.

Write a Reply...