alusvedejs said:
ieliec lūdzu šeit linku uz normatīvajiem aktiem kas nosaka prasības brūža telpām un bildi ar tavu + un - lapiņu.
Nu kolēģi, vai tiešām vajag visu ar karotīti? Vai ta mājasdarbs pašiem nav jāuztaisa, ja grib lielo kāpostu sākt pelnīt???
Vēlos pieklājīgi pateikt, ka nav žēl informācija caur kuru pats ilgi būros, kā arī nevienam neesmu atteicis, kurš man kaut ko personīgi ir pajautājis, esmu godīgi pateicis visus knifiņus ar ko var sākumā kaudzi naudas/nervus ieekonomēt un PVD+RVP arī smaidīgs...
Atceries vienu- katra lieta ir individuāla un es nevaru pateikt, ka vispirms aizej pie Anniņas, bet pēc tam pie Baibiņas, jo piemēram man vispirms vajadzēja iet pie Baibiņas jo brūzis būs GNP īpašajā zonā kur zaķītis bez specatļaujas nedrīkst pat nopirst..ies...arī pašam fiziski nepietiek laika rakstīt visu. Kā es jau sen esmu Tev teicis, noķer kādā pasākumā kur esmu arī es, un es centīšos uz visiem Taviem jautājumiem atbildēt..es tak to jau rakstīju pavasarī!
Koroče, sāc ar-
1.Vispirms izdomā vai tiešām to gribi
2.Izdomā vai tiešām to vēlies
3.Izdomā vai tiešām to vari un spēsi
4.Izdomā+ uzmet skici, pēc Tavas uztveres/saprašanas cik lielu/as telpas idejas realizēšanai sākumā vajadzēs, bet uzreiz padomā, kas notiks ja vajadzēs vēl kādus 30% klāt
5.Izdomā kur tādas telpas dabūt/izremontēt/uzbūvēt
6.kad esi atrisinājis 5o punktu, tad, lai nebūtu papildus tēriņi un kreņķi pajautā pašvaldībā vai šīs telpas/objekts nav zem "dzīvojamām telpām", jo atceries-dzīvojamās telpās un savā mājā alkoholu NEDRĪKST ražot ne alu, ne vīnu!!!
Ja tomēr izrādās, ka ir, tad lūdz mainīt ēku/telpu izmantošanas mērķi ( var ievilkties un ir ķēpīgs pasākums), pēc tam iet tehniskie projekti utt.
Pēc tam, ja ir laimējies aizairēties līdz tehniskam projektam, tad sāc burties ko pieprasa VID, jo ir jābūt atsevišķai telpai gatavā alkohola glabāšanai jeb noliktava, utt, tad ko grib RVP, bet vissvarīgākais ir ko izskatās vēl neesi studējis- sāc ar šo(links zemāk), un tikai pēc tam ja radīsies kādi jautājumi droši raksti vai pajautā, gan jau pa visiem palīdzēsim...
http://www.pvd.gov.lv/lat/augj_izvlne/iedzvotjiem_un_uzmjiem/informcija_uzmjiem/prtikas_uzraudzba/higinas_prasbas_prtikas_aprit/dzrienu_un_dzeram_dens_raoanas/alkoholisko_dzrienu_raoana