Droži zinu, ka aplaimošu visus ar savu Earl Grey ESB šedevru
Mājbrūvētāju seminārs 13.okt. plkst. 18 TAKA, Miera iela 10
Šodien vēl drošāk varu apgalvot, ka šo pasākumu izlaidīšu ;(
Tagad skaidrs, ka Dainis nebūs, bet vai kāds būs? :)
Es pats kā vienmēr pēdējā laikā bez mājās brūvēta alus, bet būtu gatavs ar mājās brūvētu sidru. Kā jau tika runāts diskusijās, tad tā pati sula, bet ar dažādiem raugiem.
Slikta izskatās šī sezona, jo nepaspēju laukos izspiest sulu, kamēr pa Ķīnu blandījos, daļa ābolu ir viegli cietusi no salnām. Tagad var iznākt tikai Normandijas stila sidrs - ar vieglāk vai smagāk jūtamu puvuma pieskaņu garšā :)
Es būšu ar 2 ciskām.
Testa rezultāts, kas sanācis no LATGALES IESALA!
Būšu ar Greifrūta variācijas IPU ABW=5,2% (Latgales ilzenes iesals 80%, kaķots ar Sorachi ace, plus Greifrūtu sula un citas greifrūtu piedevas ) un Imperiālo Stautu ABW=9,4% (Latgales ilzenes iesals 85% + East Kent goldings un citi labumi)
Līdzi būs: IPA 2 x 0.6L Stauts 1 x 0.5L
Busu ar rudzu saisonu un svaigo zatecas saaz schwarzbieru.
[deleted]
bushu ar viršu gruitu
man viss beidzies, bet varbūt aiziešu jums kautko atdzert.
Būšu pēc 19 ar diļļu IPA, Kastroli, varbūt manus apiņus vari paķert līdzi, nu tos ko browarā kopīgi sūtījām.
off topic:
hehe Dainis no sākuma drošs, pēc tam vēl drošāks.
nez kāpēc atgādināja vienu filmu ar Džimu Keriju :)
Es būs! Ar febrārī vārīt al kurš tik tagad kļūst dzerams.
Paldies Jurim un Takai par uzņemšanu un sātīgajām uzkodām! šoreiz mazākā kompānijā, bet alus tapēc ne mazāk labs, man favorītos šoreiz: pwp - gruits zeņķa - diļļu ipa (izrādās diļļu ziedi ir sorachi ace līdzinieks) Mandzs - greifrutu ipa (labakais vakara alus) un imperialais porteris (13.5%!!!) ar sherry/viskija cipsiem ari bija jaudigi labs!
Šobrīd tik spēju izteikt dziļu līdzjūtību... pēc mums savācējiem. Pateicība saimniekiem par uzņemšanu. Paldies, Juri & Co!
Liels paldies Jurim un Takas personālam par viesmīlību!
Šoreiz dikti maz cilvēku, bet toties alus ļoti labs.
Īpaši patika #zenkis diļļu IPA, #pwp gruits, #greipfrūtu IPA, #mandzs porteris. Interesanti bija arī mājas sidru pagaršot, nebiju līdz šim vēl garšojis.
Paldies, Takas Jurim par uzņemšanu un nelielo ieskatu ķīnas alus iekārtu piedzīvojumos
Liekas bijām 9 cilvēki... Kādi 12 litri alus...
Man īpaši garšoja: #Uģis zatecas saaz schwarzbiers citrusīgs un viennozīmīgi interesantākais #zenkis diļļu IPA, ļoti svaigs, neatceros kam bija saisons 6% arī svaiga atspirdzinoša garša. Piezīme: Šajā vakarā lejamu ārā alu nebija, visi bija tiešām ĻOTI kvalitatīvi un garšīgi. #JurisOk mājas sidrs bija garšīgs
ui bļin, palaidu garām pasākumu :-/