Mani coca-cola korķu krājumi iet uz beigām, labprāt iepirku 1-2k korķīšu pa sakarīgu cenu - varbūt kāds piedāvā?
Pudeļu korķi - kāds netirgo?
www.dzerienuserviss.lv 0,71ls 100gb.
paldies!
Bet uzzvani viņiem, jo mājslapā kaut kā vairs korķi nav atrodami.
Aldara ekskursijas laikā viņu brūveris (jeb tas bija galvenais tehnologs) izteicās, ka no viņiem ar var dabūt korķīšus (tos kas Apinītim, ar uzrakstu ''Alus'' un vārpām / apiņu galviņām).
Moš kāds var sakontaktēt to aldara džeku un pajautāt kasti? Uz visiem izdalītu... jeb varbūt Cēsīm varam uzprasīt, moš šiem kaut kādi nevajadzīgi krājumi.
nez vai būs kādi nevajadzīgie - korķu dizains sen nevienam nav mainījies (kāds noņemts) - gan jau tos liekos tad uz otreizēju pārstrādi laiž, bet visdrīzāk, ka apdrukā atbilstoši saražoto pudeļu skaitam
P.S. tikko atklāju, ka ''jaunais'' Bauskas korķis man nemaz nav kolekcijā
MartinsK said: www.dzerienuserviss.lv 0,71ls 100gb.
Kāds pēdējā laikā nav šeit korķus iegādājies, mājas lapā nav, vienkārši jāiet un jāprasa lai korķus dod?
jāzvana
es pagāšotrdien zvanīju. vecis teica ka viņiem nobruka mājas lapa un acīmredzot pēdējais bekaps izrādījās diezgan pavecs :)
tad nu pagāšotrdien vecis teica ka viņam 600 gab vairs tikai ir palikuši. prasīju lai ieliek mašīnā un kad sanāk braukt gar arēnu lai uzzvana un es tos korķīšus nopirkšu.
nesagaidīju otrdienā kas bija aizvakar zvanīju atgādināt par sevi. vecis teicās ka neesot aizmirsis, bet viņam to korķu vairs necik daudz nava atlicis, bet pirmdien viņš gaidot jaunu pievedumu un tad būs daudz.
nu tā kā man tie korķi šobrīd nedeg, piekritu gaidīt līdz nākamai nedēļai.
Ja tev deg ir DEPO
zux said: jums tie colas korkjiishi jau beidzaas? ja veel pasuutiisiet no ebay korkjiishus, gribeeshu piedaliities.
alusvedejs said: vaita dzērienuserviss korķus vairs netirgo?
zux said: hvz, neesmu pircis tur, tur leetaak? sanaak?
man vēl nedaudz ir atlicis, bet jau vairākus mēnešus ik pa laikam skatos, bet ebajā tādu kvantumu jaunu vairs nav. ja parādīsies, noteikti došu ziņu :)
kur var nopirkt par saprātīgām cenām, vēlams, jaunas stikla pudeles 1l un 2l? kautvai 0,5?
Kādas Tu domā 1 l. un 2 l. pudeles!? Ja ar swingtop korķi, tad es ar labprāt uzzinātu kāda ir saprātīga cena un kur par tādu nopirkt :), bet 0,5 l. pie pudeļu uzpirkšanas punkta pārķer kādu "nodevēju" un pārpērc , bet ja nopietni... es no 1300 pudelēm šķūnī, atradu tikai 30-40 kurās nebija ieperinājusies pamatīga pelējuma kārta, a tādu izmazgāt abnormāls čakars... provēju!
"a, t
Jaunas visur dārgas! Skalo izlietotās, bičo no draugiem lielās u.t.t.
zb skalot ;) nu jau taka padaudz sāk sanākt! uz talku vien divas kastes aizgāja, bet uz plastmasu negribas pāriet!
Ražo viņas Lietuvā, sameklē rūpnīcas koordinātes un viņi jau ved uz Latviju, gan jau paleti mierīgi pievedīs, kur vajag.
pārej uz kegiek
kur alusdarītavas pērk un pa cik? kāds zin kādi min. apjomi?