Nē parasto maršruta autobusu, kas izziet no autoostas. Esmu pats tā sūtījis un redzējis, ka citi sūta.

Tā jau ierasta prakse lauku rajonos - pasaka šoferim, līdz kurienei, piemet kādu latiņu un vajadzīgajā pieturā kāds savāc.

Es neiesaku sūtīšanu ar autobusu. It kā lētāk, bet autobusi dažkārt baisi kavē vai atbrauc ātrāk un neviens šoferis negaida. Man sievai vienu brīdi regulāri sūtīja nelielas paciņas ar autobusu, nu baigs čakars, jo pusstundas amplitūdā viss pienāca. Un nekad nezini kā būs.

Kurjerpasts pa LV jau nemaz nav tik dārgs.

es reizi 2nedēlās braucu uz grobiņu.

14 days later

Es ik pa laikam braukāju uz Liepājas pusi, varam ko sarunāt

3 years later

urbejs said: tel. 29454084

Tev vēl šis pats numurs?

a year later

Varbūt kāds grib bestmalz pilsener iesalu 25kg nedrupinātu? Vienīgi viņš man nostāvējis veselu gadu netaisītā oriģinālā maisā. Pašam adu laiku nesanāks vārīt un ārā sviest ar negribas, bet vieta jāatbrīvo.

Divi nulle nulle septini pieci divi divi sesi

5 months later

Vai varam Liepājas puses brūvētāji savākties kopā pačalot, piemēram Miezī?

Izskatās pa Liepājas puses brūvētaji nav baigi aktīvie te! 🙂 Bet es būtu par. Vienīgi šobrīd esmu piestājis kamēr dabūšu jaunas telpas.

2 months later

Kamēr 2l Brālis maksāja 2,20€, nebija jēgas. Nu ir Parādnieka debīlais likums stājies spēkā, 2l vairs veikalos nav un litrīgais maksā jau 1,5€.
                      Sakarā ar to jautājums, no kā var nopirkt?
                      Vēlams kaukādā Ezermalas rajonā vai Ezerkrastā. Palasīšu arī cik man vajag naudas lai iesāktu brūvēt, bet šķiet ka nau tāda kapitāla. Būtu normālāk ja kāds privātmājā taisītu bik lielāku apjomu un pārējie nopirktu. Ar kaukādiem pāris litriem nau aršan.

a month later

Ja kādam ir kāds bāzes iesals ko nopārdot -dodiet ziņu

Write a Reply...