pareizi, magnum čiekurus arī lūdzu!
BRŪVĒPATS.LV - Alus izejvielas Turaidā, ar piegādi visā Baltijā.
Pats apiņu nosaukums atbild Tev uz šo jautājumu ;)
Linards atbildēja... :)))
Pateicos kungi!!!
Labrīt, Esmu visu izejvielu info salicis pirmajā lapā.
Sāku skatīties, ka iespējams visiem neesmu izsūtījis informāciju par jauno izejvielu veikalu ( vēl pilnveidojamo!!!), tāpēc, ja kādu netīšām esmu "apbižojis"- atvainojos, un lūdzu nosūtīt savu epastu uz - info@bruvepats.lv
Lustīgu dienu :) ...Turaidā snieg...
Man vienīgajam jau kuro dienu neiet tā mājaslapa? Never vaļā nemaz.
Iespējams...., vēl vakar citiem vērās un pat šodien 9 viss notiek ātri... :)
Ja neiet- dod ziņu uz info@bruvepats.lv
Labrīt,
Šonedēļ Rīga 6.decembrī vai 7.decembrī.
Labsvakars,
Jaunedēļ Rīga otrdien- 11.decembrī.
Labrīt,
Šonedēļ Rīga- ceturtdien.
Ar jauno gadu mani regulāri vismaz 1x nedēļā varēs "noķert' Barona kvartālā ( Brīvības/Cēsu ielas stūris), iebraukšana uz 1st. bez maksas..
Sveiciens pirmssvētkos,
Vajadzētu palīdzību par USA apiņiem-
Esmu atradis dažus apiņu vairumniekus no štatiem kuriem interesē sadarbība. Cenas nav lētas, bet vismaz ir jaunā raža noliktavā un ir ar mieru sadarbībai.
Pirmajā reizē ņemšu divas šķirnes. Kuras ieteiksiet? Amarillo Cascade Citra Chinook Simcoe Ja ir kāda cita šķirne kuru tiešām būtu vērts paņemt, arī ņemšu vērā!!!
No šīm: Citra un Amarillo. Pārējās varēja no poļiem nopirkt (gan 2011.gada ražu) un pieņemu, ka tie, kas tās kāroja, jau iegādājās.
Nu jā, Citru ņemšu noteikti, lai visiem sanāk...
Pats no šiem esmu lietojis tikai Citru un Cascade, un zin' man garšo , ļoti garšo, tāpēc es balso par šiem! Amarillo, cik skatos ir visizpārdotākais apinis pasaulē, kur nevērsies tur Amarillo un Citra "sold out", bet pagaršojot "single hop" Mikkeler ar Amarillo... man Citra labāk patīk, daudz labāk!
Citra un Amarillo.
citra un amarillo
Cascade Citra Simcoe Bet es labprāt visus 5cus pa 0.5kg no katra paņemtu saviem krājumiem, ja sakarīga cena.
citra toch, bet kaa otro es laikam pat cascade teiktu. bet arii domaaju ka visi shitiem 5 ir ljoti laba izveele, vieniigi varbuut populaaraakos vairaak un ne tik populaaros mazaak.
Priecīgus otros!!!
Ja nu kādam vēlme vēl šogad paspēt saņemt kādas izejvielas, droši rakstiet, jo 90%, ka piektdien agrā pēcpusdienā būšu Rīgā. Paldies.
Vispirms- laimīgu jauno gadu, un, lai izdodas kā plānots visi brūvējumi... 90%, ka piektdien būšu Rīgā. Ja kādas vēlmes, rakstam un atvedīšu. Paldies.
Īsa informācija... 90%, ka trešdien 09.01 būšu Rīgā. Ja kādas vēlmes, rakstam un atvedīšu. Paldies.