Gribas spert nākošo soli piedāvājuma klāsta paplašināšanā, tāpēc vēlētos uzklausīt jūsu vēlmes, bet bez atbildības no vēlākas rauga iegādes.. :) Ņemšu dažus Wyeast raugus, lai būtu svaigi uz vietas, bet nevaru izdomāt kurus paņemt, par cik jāņem no katra veida pa daudz... Kuri jums šķistu interesanti? 3068 - Weihenstephan Weizen 3944 - Belgian Witbier 2124 - Bohemian Lager 1056 - American Ale 1762 - Belgian Abbey II 3724 - Belgian Saison 2278 - Czech Pils 1728 - Scottish Ale 2007 - Pilsen Lager 1187 - Ringwood Ale 2000 - Budvar Lager
BRŪVĒPATS.LV - Alus izejvielas Turaidā, ar piegādi visā Baltijā.
Viss atkarīgs no gala cenas.
Cena ar nodokļiem vajadzētu būt zem 7,50LVL, ja sanāks tad daži pat ap 7LVL, bet uzsveru, ka maksāju dārgāk, jo pērku tikko atlidojušus no ražotnes, nevis, ka mēnesis līdz derīguma beigām.
Man interesanti šķiet: 3068 - Weihenstephan Weizen 3724 - Belgian Saison
Es domāju tu smagi riskē, ja tev lielāka partija jāņem, tad pa 7.50 varētu arī neaiziet. Bet nu tas ir mans subjektīvais viedoklis. Tad jau moš labāk paņemam pa vienam no interesejošajiem, pavairojam pie tās manas tantes vienu čupu un turi tad tos pie sevis.
Pie mūsu apjomiem man pašizmaksa ar nodokļiem sanāk ap 6,40-6,60, ņemot vērā, ka daļu nenopirks un būs "jālikvidē" tad 7-7,50 gala cena, jeb 10-15% "uzvārīšanās" būtu uzskatāma par baigo nekaunību???... Ar to es domāju, ka varbūt paskatamies no citas puses, varbūt neatbalstīt poļu vai UK un citus veikalus, bet atbalstīt kādu (jebkuru) vietējo tādējādi , lai beidzot būtu kārtīgs mājbrūvēšanas veikals šeit pat uz vietas, es cenšos, lai tas būtu...bet protams es uz savas ādas zinu, ka letiņam , kaut 0,05sant lētāk, po par papildus izdevumiem vai savādāk, bet , ka tik sākuma summa lētāk... P.S. Edgar, tas nebija par to ko rakstīji, paldies par to, respect...es par bildi kopumā...
3068 - Weihenstephan Weizen
Trīs Wyest paņēmu no Polijas un izskatās, ka visi beigti... Un tagad ei nu saproti kāpēc... Es par to ka var nopirkt šeit! Kaut vai pirmo klonu.
Man lūdzu wy-1968 2 gab. un wy-1187 2 gab.
Diemžēl 1968ā svaiga nav, bet 1187 pats arī ņemšu. Tagad problēma izdomāt kā no Vācijas dabūt uz šejieni, lai šie pa ceļam nenosalst...
Raivo, man personīgi vienalga vai tu liec 50% vai 1% uzcenojumu, es esmu par vietējo tirgoņu/ražotāju atbalstītāju pat ja būtu jāmaksā nedaudz vairāk (piem. es pilzenes iesalu ņēmu no Jāņa un ņemšu no tevis lai arī Birži man ir tikai papildus 8km braucot uz laukiem). Bet neskatoties uz to gala cenai ir jābūtu saprātīgia. Un 7.5, vai kaut vai tie 6lvl no anglijas sūtot man nešķiet saprātīga cena par vienu rauga ampulu. Es patiešām esmu gatavs idejas vārdā paņemt no tevis vienua čupiņu raugu paraugu un aiznest savairot, lai mums par saprātīgu cenu būtu vienmēr pieejami interesējošie raugi.
Edgar, Tu mani līdz galam nesaprati, bet uzrakstīji ļoooti pareizi, tātad jāiedzer aliņš kopā, kā teikt- za poņimaņije... :) Biržos, ja kas pēdējā laikā cenas kāpušas, šobrīd starpība pavisam maziņa maziņa... Vai kādam nav kāda pieredze, kā saudzīgāk salā pārsūtīt raugu? Vācietis ir ar mieru izdarīt/iepakot kā es ieteikšu, lai tik mums tiek svaigs raugs.
Reāli viņu var nosaldēt vai nu lidojuma laikā, ja bagāžas nodalījums nav hermetizēts un ir neapsildāms vai kaut kur vietējās pasta nodaļās.
es negribu izklausīties pēc paranoiķa, bet cik legāli ir oficiāli pārdot šādā veidā pavairotu raugu?
Manuprāt 100% legāli.
Viņš nāks pa sauzemi, tātad saldēs pa ceļam kaut kādās fūrēs...
Ivar, nav legāli toč 100%!!!
gandrīz tas pats, kas mājās nokopēt un pārdot datorprogrammas
Tad jau piem. graudus seet, audzeet (pavairot) arii nav legaali?
Nu tā cena tāda ir kāda nu ir, bet tētiskarlo sola raugu ar svaigu datumu un normalā t tos atgādāt, un tad tie 7 ls ir normāla cena, jo, cik bijusi pieredze, raugs atnāk ar ne ļoti svaigiem datumiem. Un starp citu laboratorijas tantes pavairotais esb raugs bija ar smagi aizdomīgām īpašībām, lai neteiktu vairāk...