Pamazām pielasu izliešanas sistēmu, tamdēļ izmantojiet iespēju nogrūst man nevejadzīgo "hlamu"! Interesē mikromatiks G-tipa korķim(arī pāris attiecīgos kegus vēl paņemtu rezervei), reduktors co2 balonam, izliešanas krāns(stiprināšanai ledusskapja durvīs).

PM vai 29710510

Mani arī interesētu G-tipa korķa kegi.

a year later

Varbūt kāds vēlas pārdot alus izliešanas krānu? Esmu meklējumu sākumstadijā, tapēc vīzija vēl nav skaidra. Interesē gan prasti pagalma varianti, gan varbūt arī kāds progresīvāks veidojums. Vai kāds ir mēģinājis izliet caur kādu santehnikas veikalā nopērkamu ūdens krānu? Manīju Jāņa postu, ka plāno pamēģināt kaut kādus smukus dārza krānus. Tas gan bija kādus gadus atpakaļ.

20 days later

Jāizber te nedaudz zīmuļi. Ienācās daži krāni, caur ss.lv (cenu neprasiet, nepiedienīgi zema). Kaut kā neplānoti veiksmīgi salasījās visas komponentes labā līmenī. Krāns jau iemontēts tornī un viss pārējais arī savienots ar šļaukām utt. Brīvdienās jasper dziesmā pirmais kegs. Iemetīšu bildi ar kopskatu, kad būs gatavs. Starp citu, tikai tās labākās atsauksmes par Top Serviss. Onka īsts entuziasts un visi sīkie loriņi ir uz vietas. Nelaida nemaz prom, kamēr pats visu nebija savienojis un pārbaudījis.

IMAG0174.jpg

Ja tas ir 30L kegs, tad dezinficē kārtīgi! Ar tiem 2x esmu darbojies, abas reizes saskāba. nevar tik ērti izmazgāt kā corny.

Jā, es viņu izmazgāju visos iespējamos veidos ar trauku līdzekļiem un tad ar Oxydez pāris dienas valstīju pa zemi un kratīju. Būs jāslīcina bēdas lauku kandžā pa Jāņiem, ja saskābs.

Viss bus OK! mana kļūda bija, ka lietoju jodu tikai.

Viss būs OK! Mana kļūda bija, ka es lietoju tikai jodu.

Dārza krāniem nav ne vainas, kalpo labi . Kad biju Ilgzeem bodē, viņiem visi izliešanas sistēmas krāni bija parastie santehniskie lodveida.

Vācietis nepiečakarēja un tiku pie mikromatika pa 14 EUR . Gaidīšana tomēr atmaksājas un ebay.de rullē ! :))

6 days later

Kāds nezin cik maksā tāds krāns kā #Exciter bildē. ss.lv neviena šobrīd nav, visus #Exciter nopirka. Cik maksā Top Servisā jauns? Varētu jau gaidīt pirmdienu un piezvanīt, bet iekš ebay.de atkal kāds solīds piedāvājums, negribētos nokavēt, bet man nav ne jausmas "cik tālu iet", nav ar ko salīdzināt ( #Exciter cena neskaitās, tas nav nopietni :)) )!

Ja nemaldos, ss bija kādu laiku atpakaļ lietoti pa 30. Domāju, ka daudz maz adekvāta cena. Cik ebay maksā?

30 Ls !?!? Vācietis par 25 + 4.9 EUR jaunus pakaļ sviež! Ja pameklē, tad arī par 15 var dabūt. Jāpiezvana pirmdien uz Top Servisu būs.

es pirku pa 8 eiro divus lietotus

Linards said: 30 Ls !?!? Vācietis par 25 + 4.9 EUR jaunus pakaļ sviež! Ja pameklē, tad arī par 15 var dabūt. Jāpiezvana pirmdien uz Top Servisu būs.

Varbūt tad tas bija par vairākiem, neinteresējos, jo nebija īpaši aktuāli. Top Serviss kaut ko varēja piedāvāt, kad meklēju, bet ne klasiskos bāra. Bija no kaut kādām mucām un gribēja viņš kādus 10-15ls. Tā arī neapskatījos kas tas ir.

8 days later

ss.lv vienkārši ir zelta bedre :)) #apo , ja nekļūdos, Tu teici ka Tev ir alus dzesētājs, bet Tu viņu nelieto. Kāpēc? Kā tur ir ar tiem noklīdušajiem AGA baloniem, citur (ne AGA) viņus pilda, vai arī jālikvidē atpazīstamības zīmes uz balona?

Uzzvani man : 29170257

Domāju ka pilda. Man pildija Krustbaznicas iela laikamkantoris saucaas Hag. Dzesetajs ir, pirku kopa ar kranu un balonu un parejiem pricendaliem.. Kad bija alus tureju pagrabaa, bija gana auksts un dzeset nevajadzeja, tagad viss ir izdzerts :( kaut kad jau doma ir lietot, bet manuprat labakais pielietojums ir karsta laikaa lielos pasakumos, tadus gan es riikoju paris reizes gadaa tikai. Tapec stav stuurii. Galu gala dzesetajs ari nepatikami duuc :)

Ko tad atradi tajaa bedrew shoreiz?!