Dainis said:
Es 5L un tagad 7L vārījumus 10L katlā vāru ar diviem 6L palīgkatliem. Pie 7L ķēpīgāk, jo visu 10L katlā jādara un šis ir gandrīz līdz malām pilns, bet vienkārši vairāk jāseko līdz ko dari.
Sākumā ar 20L katlu pilnīgi pietiek. Rīgā tāds katls laikam pie Ls20 maksāja, cik pa acu galam redzēju. Gan jau var sarunāt ar kādu, lai atved, ja tur tik dārgi un Zviedrijā / Dānijā nav lētāk.
Optyroc said:
Par 20 LVL Lubānas bāzē var 40L katlu nopirkt.
Linards said:
Jauns, emaljētais 18 litru katls Buļļu bāzē bez papīra par iegādes laiku un summu maksāja 10 LVL . Par 20 LVL varēja 40 litrīgo nopirkt, kā jau Atis minēja!
krisjanis1982 said:
Es 50L alumīnija katlu šķiet pa 22Ls vai 23Ls iepirku Latgalītē vasaras sākumā.
gertners said:
lielo Al katlu (liekas ka 50L) ss,lv nopirku pa 15Ls, teicās ka esot vēl daudzi tādi (2vus piedāvāja pa 5Ls lētāk)- Ideāls variants misas vārīšanai. numurs varbūt kkur vēl ir aizķēries
Emaljēto 28L katlu iekš cenukluba,lv tagad tirgo pa 15Ls- ideāls priekš iesala sildīšanas (temp celšana utt) galaproduktam līdz kādiem 40L
Mash tun parasta kaste Depo zem 5Ls
Tur pat depo ari 30L trauks raudzēšanai zem 5Ls ar visu krāniņu sānā un gumijām priekš burbuļotāja (kas ar tup pat maksā kādi 60sant)
Exciter said:
Latgalītē 40L zaļo emaljēto labā stāvoklī pa 14Ls dabūju. Izrādījās, ka pat indukcijas virsma šo silda, takā var virtuvē arī vārīt ziemas laikā :)
Dainis said:
Es to emaljēto pa Ls22 redzēju rūpniecības preču tirgū (varbūt ir vairāk nekā 20L).
Arkolatā manīju arī krutākus katlus - 40L tuvu Ls100
alusvedejs said:
uhh
pērc tk nost! varbūt dārgā katlā garšīgāks alus sanāk!