reinis said:
ko tur diskutēt - logo ideja ir ļoti laba. izpildījums - vājš. domāju, ka vajag to pašu salikt no divām krāsām (fons+ krāsa), noapaļot stūrīšus, sabalansēt mērogu un švīkas biezumus. vai uz korķīsīem jābūt KUPLA burtiem? es atstātu uz korķiem bez KUPLA, jo tas logo jau tāpat ir jēdzieniski smags. līdz ar to skatītājs pievērsīsies burtiem un viss sengrieķu mitoloģijas un alus mucas sombolisms paliks burtu ēnā.
un tad vienkārši vēl vienu versiju krekliem un citam vidējam + lielam formātam, kur KUPLA ir arī pa burtiem izskaidrota un pats logo detalizētāks.
tas mans - diplomēta reklāmas&zīmola kritiķa - viedoklis :)
un šo izdarīt maksās naudu dizainerim. esmu ar mieru 5Ls kopējā katlā iemest, ja izdomājat kādu algot. man ir arī ko algot, ja kas.
atis said:
cik tas izmaksātu kopā? cik tai katlā vajag naudas?
MartinsK said:
Tu jau Reini biji solījis kaut ko lietas labā darīt ;) Principā, lai izraisītos mazāk citu diskusiju, iespējams tiešām ir labāk pielabot esošo logo.
Kur tad Reini Tavs mākslinieks palicis? Ja vajag, kaut ko domājams samestos.
reinis said:
nu es lēnām daru, vienkārši māksliniece ir slinka un pats neesmu klāt, lai klapētu pa pirkstiem. pašlaik ir šitik tālu, bet nu mani pašu daudz kas vēl neapmierina :)
https://kupla.lv/topic/korkisi-ar-kupla-logo/page/4?bb_attachments=19087&bbat=1079
Linards said:
Un labi vien ir, ka neapmierina! :)
apo said:
man tīk :)
alusvedejs said:
manuprāt taga muca vairs ne tik daudz pēc mucas izskatās.
varbūt var samazināt izlietotās krāsas daudzumu pievienojot "alus" un "kupla" ?
tad arī būs skaidrāks ka velta tiek alus muca.
nemākslinieka ilustrācija zemāk: