Tas logo jau laikam bija svarīgs lai visi būtu laimīgi par to kas uzdrukāts uz korķīšiem. Tā kā man ir aktuāli korķīši un nav iebildumu pret esošo logo, tad arī balsoju par to, ka šoreiz nodrukājam korķus ar esošo.
Nu jā, jāsanāk kopā, jāsadzerās alus un beidzot jānolemj ;)
ja nodrukāsim ar esošo, tad kamēr izlietosies tie 50 tk, būs pietiekami daudz laika, lai izvēlētos citu logo
Es arī par to, ka ja gribam korķus ar logo, tad drukājam esošo. Bet ja perspektīvā radīsies cits logo, nodrukāsim korķus arī ar to, ja būs vēl viens, tad arī ar to drukāsim, iedomājaties cik Imants būs priecīgs par šādu notikumu attīstības gaitu!
Es jau tad labprāt pasūtītu lētos korķus bez logo. Logo varēs uz T-krekliem drukāt. Vai etiķetēm. Un gan jau ātrāk par gadu vai diviem līdz tam logo netiksim :)) un tad jau varēs jaunus korķus taisīt.
atis said: Un gan jau ātrāk par gadu vai diviem līdz tam logo netiksim :)) un tad jau varēs jaunus korķus taisīt.
Nu ja, un mans 1K ar esošo logo kā reiz ar būs cauri... :)
Linards said: Es domāju ka šī nu ir tā lieta kas neprasa steigu! Pašreizējais logo līdz šim nevienam neradīja iebildumus, ne tā ideja, ne izpildījums.
Kādi gan iebildumi - līdz šim logo tik uz Jāņa T-krekla tik biju manījis ;)
Kādi gan iebildumi - līdz šim logo tik uz Jāņa T-krekla biju manījis ;)
Pie shitaadas iespringuma pakaapes buutu jaasasauc biedriibas sapulce, lai vinji autoratitiivi nolemj!
Un kaapeec tad netaisiit korkjus, ja jau tik daudz gribeetaaju savaakushies?
Dainis said: Kādi gan iebildumi - līdz šim logo tik uz Jāņa T-krekla biju manījis ;)
Bet tak neiebildi! Un sanāk, ka Mājas alus rokasgrāmatu iesācējiem redzējis neesi! ;)
nu tā kā man personīgi ziemas periodā paliek vairāk laika brūvešanai un arī katli drīz paaugsies, prognozēju ka man korķīšī beigsies pēc mēneša-pusotra.
ja apdrukāšana paņem 3 nedēļas un vēl kāda nedēļa lai savāktu naudu pasūtījumam un vēl nedēļa lai izdalītu korķus, et teiktu ka jāpasūta drīz.
^^ hm, melnrakstu esmu lasījis - tur nekāds logo nebija. Jānovelk beidzamā versija, pie reizes, ja jau runa aizčāpoja.
Logo ir OBLIGATI jasakopj! Es tam ta ka biju gatavs piekerties jau glazu sakara uz blomi( bet tad sakas sezona un palika pusrata. Parunasu sodien/ rit ar potencialo makslinieku un pa jaunnedelu sakopsu
Rezerves variantam tikko uzskrēju šādam: http://www.wedidit.lv/lv/logo-izveide
Man čomaki šito bīda - http://www.squa-d.com/
abos gadījumos ir jābūt vienam pasūtītājam kas definē ko īsti vēlas un arī pieņem un samaksā darbu.
reinis said: Logo ir OBLIGATI jasakopj! Es tam ta ka biju gatavs piekerties jau glazu sakara uz blomi( bet tad sakas sezona un palika pusrata. Parunasu sodien/ rit ar potencialo makslinieku un pa jaunnedelu sakopsu
uztaisiiji kautko?
viss ir procesā, šonedēļ bija citi ienesīgāki darbi :)
alusvedejs said: abos gadījumos ir jābūt vienam pasūtītājam kas definē ko īsti vēlas un arī pieņem un samaksā darbu.
kāds vēl viens pasūtītājs??? Mums ir ideju konkurss!!