Sveiki.
Šis man no iesala ir pirmais alus, pirms tam ap padsmit aliem esmu izbrūvējis no ekstraktiem.
Gatavoju pēc šis receptes
http://kupla.lv/majas-alus-bruvesanas-process-soli-pa-solim-bildes/
Raugu atdzīvināju 24C misas noliešanas brīdi(bļodiņā) pēc apmēram 75min liku klāt nu jau novārītajai un atdzesētajai misai, Pasteidzos un pieliku pie 27C.
Raugu es vienkārši iebēru bļodiņā(nemaisot) Jāsaka ka pēc tām 75min vis pilnībā nebija atdzīvojies! Tāpat ari bļodiņas rauga saturu ielēju misā un vienreiz apmaisīju!
Rūga ļoti intensīvi to vienu dienu, ik pēc kādām 5 - 20 sekundēm strādāja hidroaizvars.
uz 21l misas 11g raugs
Kādi ieteikumi?