• Pasākumi
  • Mājas alus pasākums 9.oktobrī 18 AleHouse

Septembra pasākums kaut kādu nezināmu apstākļu pēc iekrita trešajā otrdienā. Mēģinam atgriezties pie sākotnējā plāna - katra mēneša otrās pilnās nedēļas otrdienās.

18 AleHouse (Lāčplēša 12)

Nu jauki! Jāņem savi ali mazāk lai var pilnvērtīgāk iepazīties ar AleHouse piedāvājumu :-)

Ar Ale House piedāvājumu jāiet iepazīties atsevišķi ;)! Es beigās, no tiem šikajiem noslēguma aliem, ne vella nesapratu!

Vispār jā, jāiet atsevišķi un vēl vairākas reizes... Jeb jāpaņem uz majām.

Starp citu ir cerība ka uz pasākumu būs atbraukusi Gordona brūvētā partija!

Ati tu būsi jau dzimtenē?

ljoti centiishos shoreiz tieshaam ierasties, jaacer ka neviens padla daanis vairs nepiechakarees :(

pats vari nebūt, bet to pale ale klonu gan atsūti :))

iepriesheejoreiz mana puskastiite taa arii palika mashiinaa :) tur gan nebij tikai tie alinji

8 days later

Sveiki, Vīri! Jau gandrīz 40 gadus dzīvoju uz šīs zemītes, bet tikai pagājušo nedēļu uzzināju par jūsu esamību. Beidzot esmu nobriedis pamēģināt "uzķīlēt" pats aliņu, bet esmu 0 punktā. Cik sapratu, 9.oktobra pasākums nav slēgtais pasākums?

Nē, nāc droši

Labdien! Vai arī notiek tādi pasākumi kaut kur Balvu,Rēzeknes,Gulbenes pusēs.Gribētu kādu apmeklēt ar savu alu. Alu vāru no 90-to gadu vidus.

Latgalieti - nē, bet droši vari organizēt. Pilnīgi noteikti apmeklētāji uzradīsies. Nosaki vietu, datumu kādus 2-3 mēnešus uz priekšu, nu lai ilgāku laiku tas parēgojas te lapā un gan jau citi interesenti būs. Varbūt pazīsti kādu, kuram ir bārs/ēdināšanas bizness - noteikti varēs sarunāt, ka atnāk ar dažiem saviem aliem, bet ēd uz vietas, turklāt visos pasākumos tiek patērēts arī pirktais alus.

latgalietis said: Labdien! Vai arī notiek tādi pasākumi kaut kur Balvu,Rēzeknes,Gulbenes pusēs.Gribētu kādu apmeklēt ar savu alu. Alu vāru no 90-to gadu vidus.

pavasara pasākums Blomē sanāk ka bij salīdzinoši tuvu, bet nu tas jau pagāja.

Būšu ap 17iem ar unikālu alu - mans pirmais lāgers, un Miķeļdienas eils! Varbūt šodien iekārtojamies telpā ar TV , fonā palaidīs kokeju ;)

Tuvāk podam velk ? ;)

bled un protams ka es aizmirsu alu panjemt :( kaads caur jelgavu nebrauc?

Dainis said: Tuvāk podam velk ? ;)

Tuvāk "jāskrien" , mazāk palaidīs garām ! :)

ābla ... tas tak šodien ... pilnīgi aizmirsu (datumu kautkā nepiefiksēju)

jābrauc uz mājām pēc alus pakaļ

Laika apstākļi tādi ka negribas pamest ne biroju ne mājas ne arī kāpt ārā no auto..... bet nē alus velk... būs jāiet uz sabiedrisko transportu.