• Pasākumi
  • Tradicionālā vasaras sezonas noslēgšana pie Vaļuka 22. augustā 2014

valuks said:
Sveiciens visiem svētkos.Tradīcijas nevar mainīt pasākums būs 22 augustā,ja būs gribētāji braukt .Ir doma uzvārīt alus zupu ,varbūt kāds ir gatavojis...

Dainis said:
Es gatavoju, bet auksto - ar redīsiem, gurķiem, olu, dillēm, lociņiem, sieru. Bija interesanti.
...

alusvedejs said:
tie kas nezin kur jābrauc drīkst atrast iepriekšējo gadu topikus un izlasīt karti.
piemēram šeit:
https://kupla.lv/topic/majas-alus-pasakums-26julija-piektdien-olaine-pie-valuka-sakums-ap-1830

KapteinisEdgars said: Kas tad notiek ar tām augusta beigām vai vispār notiek?

zux said: pie valuka?

janis said: Augusta beigās pie Vaļuka. Nekas taču nemainās.

KapteinisEdgars said: Nu tā es sapratu. Pag, esmu palaidis garām, kurā vietā tas ir?

alusvedejs said: tie kas nezin kur jābrauc drīkst atrast iepriekšējo gadu topikus un izlasīt karti. piemēram šeit: https://kupla.lv/topic/majas-alus-pasakums-26julija-piektdien-olaine-pie-valuka-sakums-ap-1830

es piesakos. braukšu viens. gulēšu mašīnā.

Mēs būsim, kā vienmēr, šis pasākums ir tradicionāls un to nedrīkst izlaist!

plaaniju buut, bet droshi nezinu. gai nu braukshu maajaas, vai guleeshu teltii

7 days later

es ar plānoju būt. šoreiz varbūt palikšu teltī...

Būs apsildāms kubls un pirts ir dīkis .Varu uztaisīt plovu ,vai salanku nu par alus zupu es sāku domāt,varbūt ka nevajag .No redes loka ir nozudis mp3 mos arī var ierasties.

a month later

BUMP

katram gadījumam atgādināšu par šo. moš kāds ir aizmirsis ka tas ir šonedēļ :)

Ja atrisināšu sarežģītos loģistikas jautājumus, tad iespējams ka pat būšu.

alusvedeej, paldies par atgaadinaajumu. pagaidaam plaanoju ierasties

Uz cikiem sākums ?

Linards said: Ja atrisināšu sarežģītos loģistikas jautājumus, tad iespējams ka pat būšu.

sarežģīta loģistika no Jaunmārupes līdz Olainei? tur tak tikai 15 kilometri starpā! var ar pa divām stundām kājām aiziet vai pa stundu ar veļļuku aizmīties.

principā jau arī es varu aizvest neesmu vēl galīgi izlēmis braukšu uz turieni no mājām vai no darba, bet jebkurā gadījumā savākt tevi no mājām sanāk vien dažu kilometru līkums.

Dainis said: Uz cikiem sākums ?

droši vien jau kā parasti - cikos nu kuram darbs beidzas tikos arī brauc uz turieni. gan jau ka Stasiks tur jau no paša rīta dežūrēs.

piektdiena, tomēr, moš rukā ...

es pagājšgad ierados ap pusdienlaiku. biju pirmais, bet saimnieks jau bija zāli nopļāvis :) p.s. alus vispār kādam ir pēc šitā karstuma? man galīgi švaki, varu dažus pērnos sagrabināt...

ja negāzīs, tad būšu ar veļļuku. Kādus 5L jau varēšu paķert līdz

Sākums varētu būt uz 18.00.Ja par Stasiku varu pateikt gatavo pārsteigumu Andim .Ja par alu tad tā ir kā ir ,jo sūdīgu es nevaru piedāvāt,kāds kegis jau būs ,bet ledusskapis būs 3reiz lielāks. Aicinājums pieteikties ,jo Aiva nezin cik daudz plova vārīt. Ceru ka izdosies kublu iekurināt.

Izskatās, ka šoreiz nesanāks ierasties. Ziemā jau biju apsolījis dalību citā pasākumā, bet varbūt arī uz kādu mirkli sanāks aizbraukt.

Piesakos! (Braukšu ar vilcienu.)

Busu ar čomu un kkadu alu ari pakersu!