• Pasākumi
  • Tradicionālā vasaras sezonas noslēgšana pie Vaļuka 22. augustā 2014

Linards said: Ja atrisināšu sarežģītos loģistikas jautājumus, tad iespējams ka pat būšu.

Redz kā sanāk, #alusvedēj,... loģistika no/uz Jaunmārupe-Olaines nov. ir "pupu mizas" . Lūk nogādāt sievu ar 3 bērniem uz Apguldi (Dobeles novads) ceturtdienā, iekļaujot maršrutā Tērvetes dabas parku, pēcāk piektdienas vakarā nokļūt Olaines novadā iedzert ar Tevi alu tā lai sestdienas rītā padzīvojušu kundzi un vienu no bērniem nogādātu Carnikavā uz uzstāšanos "Nēģu svētkos", lūk tas ir izaicinājums! ;) Bet par piedāvājumu paldies. Ja kas mainīsies, došu ziņu. Kā saprotu no ierakstiem augstāk, uz #AndiL man nav ko cerēt... tātad es laikam nebūšu :)

Es intereses pēc piesakos: 2 cilvēki, aptuveni uz 21-22, viens tikai tēju dzers, otrs tikai alu, kaut kādu savējo ar paķert varēšu, ja vien Ogrē automehāniķi būs čakli. Pa nakti nepaliksim. Jautājums: vai kartē Ezītis tur par, kur 3 gadus atpakaļ? :)

Iespējams ka ar sievu un mazo atskriesim, ja vien neaizbrauksim brūklenēs rītdien.

Juris said: Piesakos! (Braukšu ar vilcienu.)

mēs arī ar vilcienu. uz velo nevar uzkraut sīko un vēl mantas :( cikos brauksi?

var arī 2 nebrūvētājus paņemt līdzi?

1 - # alusvedejs 2 - # Imants 2 - # kastrolis 1 - # Juris 2 - # Ugis 2 - # zenkis 1 - # janis 3 - # zux 1 - # Dainis

kopā 15 + aburgēni

+ iespējams 2 - # Velna_milti

es 1, emīls neskaitās. ne dzer, ne īsti ko ēd :)

Ceru ka Andis L arī mums piebiedrosies .Jāni kāpēc Ausmu nenem līdzi nebūs tas stāsts par mezu un malku ;D .Kurs paliek pa nakti var pakert piepūsamo matraci.

kastrolis rakstīja: mēs arī ar vilcienu. uz velo nevar uzkraut sīko un vēl mantas :( cikos brauksi?

Tā kā pēcpusdiena brīvāka, tad laikam ar vilcienu 17, lai ap 18 iesoļotu pie Vaļuka. Tik nezinu, vai kāpšu Rīgā vai Torņakalnā.

Vai tad Atgāzene nav tev tuvāk ?

es ar plānoju pa nakti palikt - padirseni paķeršu.

Mēdzu pārvietoties telpā un atrasties tuvu atšķirīgām pieturām. :)

es braukšu uz turieni ar autobusu. ja kādam velo vai vilciena braucējam slinkums stiept mantas, varu aizvest. (nu teorētiski pie mantām var pielikt arī kādu velosipēdu un braucēju)

mašīna līdz ~17 būs noparkota pie "Arēna Rīga"

Sveiciens sen neredzētajiem!

Var gadīties pat tā, ka izvelku ~ 2gadus vecos alus no pagraba un arī atbraucu...

Brauc vien - atkal par cilvēku pataisīsim

Nu tad jau braukšu, ja par cilveku solās pataisīt..:))) un ar visu veco negaršīgo alu. Man jau nav izvēle kads ir tāds jāņem un labākais sen jau izdzerts

Būšu pirmais, kas saka lielu paldies Vaļukam un Aivai par lielisko uzņemšanu (plovs, citi ēdieni un alus, pirts un baļļa bija izcili), visiem dalībniekiem par aliem, ēdieniem un sarunām. Uģa dāmu kompānijai paldies par transportēšanu (tagad domāju, ka varbūt tomēr vajadzēja doties līdzi līdz Kāla ezeram :))

Uz Kāla ezeru gan bija jābrauc - tur ir skaisti....

Klau brūveri ko jūs manai sievietei salējāt? Vēl šorīt no rīta galva esot tāda jocīga...:)))) Nepieradis organisms šito kokteili nespēj izturēt...:))) Nekas pieradināsim:)

Paldies Vaļukam un Aivai par uzņemšanu! Viss bija lieliski!

Plovs un pirts rullēja. Pārējais arī. Šoreiz gan ātrāk nogurums uzmācās pēc pirmās pēcatvaļinājuma darba nedēļas un mīšanas, laikam tāpēc no rīta vēl 10L leduskapī bija. Tukšajā tarā bija pārvērsti kādi 30L + Vaļuka kegu saturs.

liels paldies vaļukam un ģimenei par uzņemšanu!

man ir pazudis dvielis ar kaķu bildi un uzrakstu I love you. kuram pieklīdis?