ja ieluugumu var paardot treshajai personai par chiepuku, tad principaa ir

Kafijas pupiņas un tējas lapas konkursa veidotāju prāt' ir garšas vielas ? Vai notiks uz konkursu gribētāju atlase, iepriekš vērtēšana?

dalībnieku atlases nekādas nebūs. domāju, ka jūsu/mūsu loks LV ir pietiekoši šaurs un viens otru pazīst pēc alus rokrakstiem, lai pirms pieteikšanās nostrādātu paškontrole.

tējas lapas - jā, garšviela, tas pats par kafiju. piemēram, plūškoka ziedu sīrups nav garsviela, bet plūškoka ziedi ir garšviela.

es mazāk skaldītu matus par to, ko var un nevar izmantot, bet vairāk domātu kā uztaisīt garšīgu un netradicionālu ziemas alu.

zux said: tur man liekas ir baigi slideni no likuma viedoklja par tiem maajbruuveetaajiem. ja saaks dot ieluugumus par to ka nesiis alu, tad vai nesanaak ka ljaunais maajbruuveetaajs sanjem atalgojumu par savu nelegaalo produktu? ja pareizi izprotu likumu, tad driikst daavinaat maajbruuveetaajiem ieluugums vai veel kaut ko un driikst cereet ka vinji atnesiis arii kaadu saveejo pagarshot. un varbuut arii gribees konkursaa piedaliities ar saveejiem par tiesiibaam savu recepti uzvaariit pie labiesha. un runaajot par sho balvu jau var paredzeet arii kaut kaadu finansiaalu motivaaciju (dalja peljnjas par uzvaariito alu?)

Nu šitais ir pēdējais par ko satraukties. Nav jau uz plakātiem jāraksta, kurš un par ko dabū ielūgumus, definē kaut kā tā kā liekas normāli arī kaut kādām tur institūcijām, kas gandrīz noteikti par šito nesatrauktos, piemēram "kuplas" reģistrētajiem biedriem, kas pieteikušies X reģistrācijas veidā (sevī ietver alus atnešanu). ;)

KUPLAs jau vairs nav. Bet arī nedomāju, ka par šito aspektu būtu jāiespringst.

Šogad 3.martā KUPLA oficiāli likvidēta.

7 days later
              • [deleted]

Dainis said: tie visi veido alus ķermeni un nodrošina nepieciešamos cukurus, kurus var pārvērst alkoholā, tā ka tās ir pamatsastāvdaļas, nevis garšvielas.

kurā brīdī mans augs pārvēršas par cukura avotu nevis garšvielu? piemēram, ķirbī (http://nutritiondata.self.com/facts/vegetables-and-vegetable-products/2601/2) ir 94% ūdens un 1% cukura, es ķirbi varu izžāvēt, tad attiecīgi cukurs būs 17%, ko tad, žāvētu ķirbi klāt nedrīkst likt? vai to drīkst un jāņogas ar 7.5% cukura nedrīkst, jo tās ir ogas? kaut gan ķirbis arī skaitās oga, ja kāds to nezin, to izmantoju tikai piemēram, kā populāru sastāvdaļu, varat aizvietot to arī ar burkānu, ja gribās dārzeni.

Tātad svaigas ogas, dārzeņi un augļi nav garšviela, bet teorētiski kaltēti to produkti skaitās? Rozīnes, kokosriekstu skaidiņas, citrusu mizu skaidiņas utt ir garšvielas, bet citrusa auglis vai kokosriekstu piens ir sastāvdaļa ja pareizi saprotu?

Ko jūs "skaldiet matus" un mēģiniet visvisādi pabāzt zem garšvielām ogas un augļus. Skaidri pateikts ka būs divas kategorijas: skatītāju simpātija un Labieša simpātija. Lai iegūtu skatītāju simpātiju nebūs obligāti skaidrot kāpēc kokos vai upene ir garšviela, bet lai iegūtu Labieša simpātiju varēsiet skaidrot vai neskaidrot... organizatori vienpersoniski lems kas ir garšviela un kas viņprāt nav. Un viss! Domājiet plašāk, domājiet par alu ar safrānu, pipariem, vai estragonu. Centrāltirgū ir stends ar simpadsmit garšvielām. Reāls poligons domu lidojumam.

11 days later

Varbūt šo tēmu likt zem pasākumi?

2 months later

es šonedēļ pirmo eksperimentālo partiju uztaisīšu, tad redzēs, vai ir vērts čakarēties

Viens norūdzis, gaida piedevas kaķī. Varētu vēl vienu uzvārīt, iesniegt jau var vairāk kā vienu alu?

Nebrūvēju. Pasākuma formāts par lielu.

Es jau sabrūvēju, bet laikam tikai simpātiju konkursam. Garšvielas nav mana stihija.

Ogre said: Nebrūvēju. Pasākuma formāts par lielu.

Minimums jau , es sapratu, ap 10l, sanāk 1/2 no videja majbruvetaja varijuma atlikt malā. Man ari vairak diez vai bus.

Tur vairāk loģistikā ir problēma.

Vienīgais esi no Ogres?

Man ar pilsētu Ogre ir 0 sakara.