Slavenais aldaris Jānis, kā jau ierasts, pa skarbo (par alu gan tur praktiski nekas nav).
https://ltv.lsm.lv/lv/raksts/28.04.2019-province-aldaris-janis.id157471
Jauna grāmata no Scott Janish par daudziem svarīgo.
http://scottjanish.com/the-new-ipa-scientific-guide-to-hop-aroma-and-flavor/
Atradu internetā tēmu no diviem it kā diplomētiem mikrobiologiem, par alus raudzēšanu, kuri apgāž dažādus mītus par alu. Tai skaitā, ka misa pirms raudzēšanas nav jāapgādā ar skābekli. https://www.youtube.com/watch?v=mxWy-vu4Ams
Vajadzēja jau salīdzināt - viens nestandarta, otrs standarta variants (ar teorētiski nepieciešamo rauga daudzumu un aerāciju - kādi abiem beigu blīvumi un garš. Citādi, tāda tukša diršana vien sanāk.
Pressure Fermentation with Chris White, John Blichmann- BeerSmith Podcast #163
https://beersmith.com/blog/2018/01/17/pressure-fermentation-with-chris-white-john-blichmann-beersmith-podcast-163/
Uzreiz links uz salīdzināšanas tabulu http://beersmith.com/download/PressureFerm.xlsx
Ķīniešu kviešu alus recepte https://www.youtube.com/watch?v=RXIW5lm_Pgk
tas tev nav home video 🙂
Cēsus alus Grainfather iepircis - https://www.youtube.com/watch?v=_RMMMI55YJ4
drinkits
Ne tikai Grainfather piegādājām... 🙂
kā reiz pirm pāris dienām dzirdēju baumas ka andrejs nonācis cēsīs. jāsāk gaidīt kāds dzerams alus cēsu izpildījumā.
Lūdzu padalieties ar igauņu interneta veikalu adresēm. Pazudis posts, kurā bija visas trīs adreses vienuviet.
Ints pruulmeistrid.ee pruulikeskus.ee
Paldies.
Grafiks par apiņu šķirņu audzēšanas platību izmaiņām 2018./2019.gadā ASV. Zaļie stabiņi (pieaugums) īpaši nepārsteidz. Bet sarkanie (samazinājums) gan pārsteidz - vai tad Amarillo un Cascade vairs nav modē un nevienam nav vajadzīgi?
Zelcs vai tad Amarillo un Cascade vairs nav modē un nevienam nav vajadzīgi?
tā varētu būt ka tevis pieminētos izspiež jaunumi. tas ir tikai samazinājums, audzēt jau audzē. mani gan mazliet izbrīna citras pieaugums.
kastrolis Pieķērušies klāt lieli brūvētāji, kuriem tagad arī katram "sava ipa"
Par Kuldīgas Dunu: