man alus bija uzvārīts pirms konkursa paziņošanas, bet aizvedu iesniegt pēdējā nedēļā.

par to glabāšanu tikko arī apmaiņas topikā diskusija. man šķiet ka joprojām labs alus, bet Linards brāķē.

no otras puses manu alu arī sieva un mamma un bračka brāķē. esot par rūgtu. garša tomār tāds subjektīvs mērījums kas katram savādāks. šeit laikam ir jāmēģina iesniegt nevis tādu kas pašam garšo, bet gan kas garšo vairākumam citu cilvēku.

alusvedejs said:

par to glabāšanu tikko arī apmaiņas topikā diskusija. man šķiet ka joprojām labs alus, bet Linards brāķē.

no otras puses manu alu arī sieva un mamma un bračka brāķē. esot par rūgtu. garša tomār tāds subjektīvs mērījums kas katram savādāks. šeit laikam ir jāmēģina iesniegt nevis tādu kas pašam garšo, bet gan kas garšo vairākumam citu cilvēku.

Linards nebrāķē, Linards vērtē! Linardam patika kā šis alus garšoja pirms mēneša, jo daudz neatpalika garšas kvalitātes ziņā no līdztekus pasniegtā oriģinālā Guiness. Toties vēl pēc mēneša Linardam spriedumi jau ir citi. Ei nu tagad saproti, vai alus pie vainas, vai Linards.

alusvedejs said:šeit laikam ir jāmēģina iesniegt nevis tādu kas pašam garšo, bet gan kas garšo vairākumam citu cilvēku.

Tas jau pusceļš uz gumijas sievieti ... drīz sāksi leģendas sacerēt un savās pudelēs pārpudeļot Optima Līnijas bamšļu saturu ...

vot būs events kad pēc konkursa uzvarēšanas tas nāks gaismā!

AndisL said: Kas liedz jau šodien paziņot nākošā gada mājbrūvētāju konkursa alu? Jo vairāk laika eksperimentiem, jo labāk.

+1 No šī ieguvēji būtu visi. Gan mājbrūvētāji, gan arī pats Aldaris galu galā iegūtu labāku rezultātu. Nu nevar visi vārīt visus iespējamos alu veidus. Ir tomēr tādi, kuri varīti vairāk un labāk saprotami, bet ir tādi līdz kuriem vēl neesmu ticis. Mērķis pēc gada iesniegt labu, noteikta stila alu konkursam liktu tomēr pirms tam vairāk paeksperimentēt šajā stilā, lai nav tā, ka iesniedz pirmo vārījumu, un tad gala rezultātā lielākā daļa brāķu. Pats tieši tāpēc arī nepiedalījos, ka iepriekš alum, kas atbilst šādiem kritērijiem, savā virtuvē īpaši nebiju pievērsies.

Loti grubas zinat visus rezultatus, jo pat nezin, ka novertets tavs paraugs. Varbut pat bija infekcija, kada un kas tiesi bija nepareizi... Palasit komentarus par paraugiem lai varetu izlabot kludus. Savadak nav iemesla piedalities nakosa konkursa...

Negribas ticēt, ka Aldara mērķis rīkojot šādus konkursus ir celt Latvijas mājbrūvēšanas līmeni. Turklāt kā Aldaris var zināt, kāds alus stils būs modē pēc gada?

^^ kā nav ? Tev piķi nevajag ?!

Testus taisīja tikai pirmajām trim vietām, tā ka nekāda sīkāka infa par TOP10 nebūs.

P.S. ja nevari pats noteikt, ka tavi ali ir inficēti, tad varbūt jābeidz niekoties ...

Nevajag. Tas nav galvenais dzive! Aldaris uzrakstija, ka kaut kada informacija par parejiem bus, bet kada veida vel nezin...

droši vari visu naudu atdot man. es labprāt atbrīvošu tevi no šīs nevajadzīgās lietas.

3 months later

Pēc nolikuma 20.08. bija jāpaziņo uzvarētājs. Vai kāds kaut ko ir dzirdējis?

FB bija redzams, ka pēdējo 2 ned. laikā ir 2 no 3 finālistiem pie vārīšanas tikuši.

STLV said: FB bija redzams, ka pēdējo 2 ned. laikā ir 2 no 3 finālistiem pie vārīšanas tikuši.

Tieši tā - es vārīju šodien, un man teica, ka trešais finālists vārīs piektdien. Tā ka mēneša laikā vajadzētu būt gala vērtējumam un uzvarētāja paziņošanai.

Kavēšanās dēļ izejvielām/apiņiem?

a month later

Šogad uzvarēja Dāvis Linde - https://www.facebook.com/pg/ASAldaris/photos/?tab=album&album_id=1479797845380749

recepte jau laikam noslēpums, bet gribētos dzirdēt no autora kas par stilu bija.

Sogad ta klusi un slepeniba viss..

5 months later

Vai šogad ir paredzēts?

Vēl nav skaidri zināms

Write a Reply...