Loti grubas zinat visus rezultatus, jo pat nezin, ka novertets tavs paraugs. Varbut pat bija infekcija, kada un kas tiesi bija nepareizi... Palasit komentarus par paraugiem lai varetu izlabot kludus. Savadak nav iemesla piedalities nakosa konkursa...
Negribas ticēt, ka Aldara mērķis rīkojot šādus konkursus ir celt Latvijas mājbrūvēšanas līmeni. Turklāt kā Aldaris var zināt, kāds alus stils būs modē pēc gada?
^^ kā nav ? Tev piķi nevajag ?!
Testus taisīja tikai pirmajām trim vietām, tā ka nekāda sīkāka infa par TOP10 nebūs.
P.S. ja nevari pats noteikt, ka tavi ali ir inficēti, tad varbūt jābeidz niekoties ...
Nevajag. Tas nav galvenais dzive! Aldaris uzrakstija, ka kaut kada informacija par parejiem bus, bet kada veida vel nezin...
droši vari visu naudu atdot man. es labprāt atbrīvošu tevi no šīs nevajadzīgās lietas.
Pēc nolikuma 20.08. bija jāpaziņo uzvarētājs. Vai kāds kaut ko ir dzirdējis?
FB bija redzams, ka pēdējo 2 ned. laikā ir 2 no 3 finālistiem pie vārīšanas tikuši.
STLV said: FB bija redzams, ka pēdējo 2 ned. laikā ir 2 no 3 finālistiem pie vārīšanas tikuši.
Tieši tā - es vārīju šodien, un man teica, ka trešais finālists vārīs piektdien. Tā ka mēneša laikā vajadzētu būt gala vērtējumam un uzvarētāja paziņošanai.
Kavēšanās dēļ izejvielām/apiņiem?
Noteikti, nē
Šogad uzvarēja Dāvis Linde - https://www.facebook.com/pg/ASAldaris/photos/?tab=album&album_id=1479797845380749
recepte jau laikam noslēpums, bet gribētos dzirdēt no autora kas par stilu bija.
Sogad ta klusi un slepeniba viss..
Vai šogad ir paredzēts?
Vēl nav skaidri zināms
uz jāņiem veikala plauktā vairs nevar paspēt.