• Pasākumi
  • Mājas alus pasākums 11.decembrī 18 AleHouse

Ierakstam kalendāros.

Ja nekas nenojuks, tad būs Astrīda Ruško un Valdis Čunka ar alus defektīvo garšu koferīti. Degustēsim kā garšo diacetils DMS u.t.t. Info sekos...

19 days later

eu, kādreiz ietrāpīsies sanākšana arī tad, kad es esmu LV?? nākamais tad sanāk 8.1.13?

Nē. 15.1 un 12.2. Katras otrās pilnās nedēļas otrdienā.

Bet, ja ir pieprasījums, vienmēr jau var papildus pasākumus uztaisīt, var jau kaut vai katru nedēļu kādu. Piemēram, ja Reinim ir kāds ļoti pelašķu alus. :))

kā jau teicu, ja tauta vēlas, varam jau arī ik pa laikam pabīdīt tos datumus, nav jau tik strikti

Reini, ieliec savu LV parādīšanās grafiku, lai zinām, kad pie tevis ciemos jābrauc uz pelašķu tēju ;)

Vakar runāju ar Valdi un viņš apstiprināja ierašanos uz pasākumu. Kam ir, lūdzu paķeriet pa pudelītei alus, ko uzdāvināt Astrīdai un Valdim.

Nekad uz nevenu alus pasākumu nēesmu bijis, tāpēc gribētu zināt! Kā tur viss notiek? Kas jāņem līdzi?

noSiguldas said: Nekad uz nevenu alus pasākumu nēesmu bijis, tāpēc gribētu zināt! Kā tur viss notiek? Kas jāņem līdzi?

Jāņem līdzi...alus. Nu lab, es ar uz tiem pasākumiem nemaz neeju, tā, ka īsti nezinu kā viņi tur izpaužas :)

Nāc droši, var arī bez alus! Pats esmu nācis bez alus, un neko... vēl joprojām ārā nedzen!

Ja ir alus, var paņemt, bet var droši arī tāpat. Ja būs par maz, tur uz vietas var dabūt. Visi jau sāk pulcēties mazliet pēc pieciem, bet nedrīkst nokavēt sešus, jo tad baisā ātrumā tiek ali rauti vaļā un jau pēc pusstundas pat 15-20 ali jau var būt izgaršoti.

^ fui, šitas gan jābeidz ...

Dainis said: ^ fui, šitas gan jābeidz ...

pilnībā piekrītu - bez alus nākšana būtu jāizbeidz

Es domāju, ka varētu izsludināt naudas balvu tam, kurš izdomā sistēmu kā testējamo alu neizdzert aptuveni 40min līdz stundas laikā. :)) Izskatās, ka visi nāk ar baisām slāpēm.

atis said: Es domāju, ka varētu izsludināt naudas balvu tam, kurš izdomā sistēmu kā testējamo alu neizdzert aptuveni 40min līdz stundas laikā. :)) Izskatās, ka visi nāk ar baisām slāpēm.

Nest vairāk!

man jau liekas, ka baigā steigā tiek dzerts - knapi tos pāris malkus esi izgaršojis (vai pat vēl neesi), kad jau nākamais eksemplārs ceļo. Drīz jau kādi 20, viss izdzerts un vairums joņo prom ...

Exciter said: Nest vairāk!

Nav problēma daudzumā, jo pāri jau paliek otrā vai trešā pudele vienmēr. Manuprāt, problēma ir tieši lielajā šķirņu skaitā, turklāt nereti pašiem brūvētājiem gribas maksimāli ātri savus alus citiem iedot, tā riktīgi nepacietīgi. Viņi jau zin, ka pēc 20-25 alus neviens tās garšas vairs neatšķirs.

Es domāju, ka risinājums būtu ierobežot max. vienu alu uz cilvēku, tematiskie pasākumi (tiek nesti stingri noteikta veida ali) vai iespriekš sastādīta programma. Nezinu. Jo no citas puses, neviens jau neliek katram mēģināt visus alus, var jau savā tempā dzert un izvēlēties katru otro palaist garām.

Katrā ziņā, man vienmēr labāk paliek atmiņā to pasākumu ali, kur ir bijušas riktīgi maz šķirnes, nu tā pa īso. Jo tie 30+ ali rada baisu sajukumu.

ja temps būtu mazāks un vairāk info uz pudeles, tad sajukums nerastos. Pagājušā pasākumā man labi patika arī daži ali, kas pie pašām beigām nāca - ļoti labu garšu nenožmiegsi ;)

Exciter said: Nest vairāk!

Varbūt vienoties ka pirmo litru jeb puslitru testēt no bāra piedāvajuma... ta sacīt slāpju remdēsanai. Man domāt ka Gordona Bitter poet tam der ļoti labi.