atcerieties Linards pirms kāda laika reklamēja ūdeņraža baktēriju slepkavu?
Linards said:
Cik % Oksoonam sastāvā ir ūdeņraža peroksīds? Ečku es atradu līdzekli dezinfekcijai pa 3.95 Ls/5 litri .
Linards said:
Pļavniekos Lubānas ielas vairumtirdzniecības bāzē, tirdzniecības vietā ar nosaukumu vai nu "Preces mājai", vai nu "Saimniecības preces", vai nu kkas tmldz., katrā gadījumā atrast vajadzētu varēt, tur neko citu, izņemot sadzīves ķīmiju, netirgoja.
Linards said:
Lubānas iela 82
Sab. tr. - autobuss Nr. 20 un 84 , pietura "Bāze"
Ar a/m var iebraukt gan no Katlakalna ielas, gan no Lubānas! Par darba laikiem precīzi nezinu, bet ja nemaldos tad katru dienu līdz plkst. 16
Tirdzniecības punkts, kur pirku baktēriju slepkavu, atrodas, iebraucot no Lubānas ielas puses, kreisajā pusē izvietotajās tirdzniecības vietās. Domāju, ka uz vietas būs vieglāk orientēties, nekā šādi. Sevišķi daudz opciju, kurā no ķibickiem varētu tirgot tieši mums vajadzīgo, nav!
es toreiz māsu tur iesūtīju ar Linarda aprakstu.
viņa tur divas stundas vazājās uz apli meklējot tādu bodīti un es pēc tam dabūju klausīties ko viņa domā par mani, to dezinfekciju un aprakstu ko es viņai iedevu.
šodien biju pakaļ kārtējai porcijai un pēc māsas apraksta vajadzīgo bodīti atradu dažās minūtēs.
tad atcerājos Linarda aprakstu un sasmējos.
lai arī jums ir jautri un citreiz ir vieglāk atrast ielikšu bildi kāda īstenībā izskatās "ķibicka ar nosaukumu vai nu "Preces mājai", vai nu "Saimniecības preces" "
IMAG0159.jpg