Būs iespēja iegādāties zilskābi pēc vēlēšanās

Aicinām Jūs apmeklēt izstādi „Medbaltica 2012” 17.-19. maijā izstāžu centrā BT1 (Ķīpsala) Aicinam iepazīties ar SIA Prāna Ko Jaunumiem sortementā. Profesionālie dezinfekcijas līdzekļi “esteer Pharma” no Vācijas Gaidīsim Jūs izstāžu centrā Ķīpsala, stendā Nr. B26/C23

kas ir zilskābe, kā tā darbojās, kā sadalās un cik ilgi derīga nopirkta pudelīte?

zux said: kas ir zilskābe, kā tā darbojās, kā sadalās un cik ilgi derīga nopirkta pudelīte?

Nu tas tā kā vairāk humors, pēc zilskābes vienreizējas lietošanas otrreiz vairāk lietot neizdosies. Tā infa par to, ka tur būs dažādām gaumēm dezinfekcija slīdzekļi un varēs izvēlēties ko grib

īsi sakot - zilskābe ir viela, ko izmanto notiesāto nobeigšanai gāzes kamerās.

inde laba, viršanas t 25C dabīgi veidojas visādos augļu kauliņos. raksturīgo smaku var just, bet koncentrācija nepietiekama lai apindētos.

a month later

Vai kāds ir vēl pircis to LIDEKS OXY DEZ dezinfekijas līdzekli? Cena jau krietni lētāka kā citiem, bet cik sāku meklēt nesaprotu, vai tam sastāvā ir tikai ūdeņraža peroksīds vai arī peroksietiķskābe? Vai kāds kam ir nevar uz iepakojuma paskatīties?

Es sev tiko testam šitādu paņēmu. Prana-ko oxydez bija beidzies.

http://www.prana-ko.lv/index.php?ukey=product&productID=10893

Es jau mēnesi šo lietoju, viss "bumbās", starp citu kā Tev, Edgar, beidzās eksperiments ar nedezificētām PET?

Linards said: Es jau mēnesi šo lietoju, viss "bumbās", starp citu kā Tev, Edgar, beidzās eksperiments ar nedezificētām PET?

nu varbūt arī ir viss bumbās, bet es tomēr gribēju zināt to sastāvu

Eksperiments vēl nav beidzies, bet pagaidām lēnām patērējot neviena saskābusi pudele nav trāpijusies. Kad būs viss izdzerts, tad ziņošu.

valdis said: Vai kāds ir vēl pircis to LIDEKS OXY DEZ dezinfekijas līdzekli? Cena jau krietni lētāka kā citiem, bet cik sāku meklēt nesaprotu, vai tam sastāvā ir tikai ūdeņraža peroksīds vai arī peroksietiķskābe? Vai kāds kam ir nevar uz iepakojuma paskatīties?

Pāršķir lapu atpakaļ, sliņķi! :)

šausmas, es taču to vairākas reizes pārskatiju un kaut kā nepiefiksēju..

Lab, būs laikam tomēr jāpērk kāds ar peroksietiķskābi, tas notiekti ir niknāks.

4 months later

Kāds ir mēģinājis dezinficēt ar etiķi? Ja jā, tad cik lielā koncentrācijā un cik ilgu laiku vajadzētu, lai panāktu vēlamo efektu? Vai tomēr etiķis neder šādiem nolūkiem?

Kā Tu smaku laukā dabūsi?

atis said: Kā Tu smaku laukā dabūsi?

Par to nebiju iedomājies...tādēļ jau ar jautāju :)

Paskatījos internetā, ka etiķis viens pats neko nespēj izdarīt. To vajag sajaukt ar ūdeņraža peroksīdu vai balinātāju. Un, ja tāds čakars, kādēļ ar smirdīgu etiķi čakarēties? Protams, neiet runa par etiķa esenci, bet ar pēdējo dezinficēt jau nav nopietni.

Galvenais, krānu izdezinfic;e

krāns ir vāļā un kūp kā skurstenis :) PS bildi rāda kādam? kautkā nesanāk ielikt