Vispirms raugu, pēc tam apiņus ilgi gaidīja
Laikam jūlija beigās
Vispirms raugu, pēc tam apiņus ilgi gaidīja
Laikam jūlija beigās
Daini, cik līdzīgs ir tagad nopērkamais Aldara Laumiņas skūpsts Tavam sākotnējam uzvarētāja alum? Vai ir jūtamas atšķirības?
Cauri jūtama nedaudz traucējoša Aldara brūža garša ;) Dainim ir tīrākas, spilgtākas garšas alus parasti. Bet lai jau pats stāsta!
Es tik lasu un siekalojos, visus Talsus katru dienu izbraukāju meklējot Laumiņu, nevienā veikalā nav! Rīt uz Jelgavu varbūt tur kkur atradīšu!
Jelgavā ir toč, abos rimi
Domias Prismā neatradu, Galeria Riga Rimī arī ne. Ekskluzivitāte līmenī
bruvmaris said: Domias Prismā neatradu, Galeria Riga Rimī arī ne. Ekskluzivitāte līmenī
zini, vakar galerijā bija moments tāds, ka es arī neatradu.. pilnīgi nejauši pastūmu malā vienu virteni ar kkādu alus uzkodu drazu un precīzi 2 rindas bija ar Laumiņu! Tā lūk sūdīgi pozicionē rimi to alu!
bruvmaris said: Domias Prismā neatradu, Galeria Riga Rimī arī ne. Ekskluzivitāte līmenī
Juglas Rimī uz akciju ir.
Nu nez, Origo Rimčikā pietiekami ir, vismaz nedēļas sākumā bija
Mārupes RIMI pa 1,49 € par 0,5 l., drošs paliek nedrošs paķēru 6 gb. Zinot Daiņa alus, domāju ka būs pamatīgs apiņu spridzeklis, bet nekā, izrādās ka samērā viegli dzerams ar pamanāmu apiņu rūgtumu. Sieva teica ka labākais no Aldara aliem, bet es šito nolikšu blakus Rietumu eilam, un tad redzēs ! :) Ā, un forši ka 0,5 l nevis 0,3 !
precizi neatceros, bet liekas, ka orginalaja versija (ari ta, kas bija degustejama Aldara kongresa, varita jau Aldari) bija ar izteiktaku rugtumu/aromatu, sis ari labs, bet piezemetaks, vairak videjam alus dzerajam, un par sadu cenu es laikam labak nemtu Rietumu eilu, tas man paliek favorits no Aldara craft serijas!
Bet Rietumu eils ir 0,3 l tilp. par šādu cenu :)
man likās ka veikala versija nedaudz labāka par 30. aprīlī dzerto, bet tagad jau nav ar ko salīdzināt...
Linards said: Bet Rietumu eils ir 0,3 l tilp. par šādu cenu :)
Jelgavas Rimi Laumiņa 1,79€ un Rietumu eils Maximas akcija 0.79€ :)
Brūža kausa fināla versijā bij daudz vairāk apiņu aromāta... Uz katras sistēmas iejavošanas un fermentācijas rezultāts sanāk savādāks. Mana fināla versija ar atšķīrās no pirmās versijas.
Ja iedvesmosim draugus kaut tikai nogaršot Daiņa brūvējumu, vajadzētu visam pārdoties. Tas nozīmē, ka projekts būs pa nullēm vai pat ar plus zīmi un nākošgad Rasiņš atkal dabūs atbalstu jaunam projektam. Kādam no mūsu vidus atkal būs iespēja patīkami uztūnēt savu brūvēšanas sistēmu! :) ...vai vienkārši sabrūvēt ļoti daudz alus un izlakt ;)
Laikam tikai RIMI tirgo - pats 27.jūlijā Bauskas RIMI nejauiši pamanīju - dzēru siltu - likās OK, bet cerēju uz lielāku aromātu.
Testa versijai rūgtums bija izteiktāks, bet aromāts ~ tāds pats vai nedaudz mazāks. Maksāja 1.80.
Man ar Rietumu Eils labāk patīk - tam lielāks spēriens, bet tur arī mauc kaķī 6g/L, nevis 4g/L kā Laumiņai - iespējams, ka uz lielajiem traukiem tā atdeve tomēr sanāk mazāka.
Lai gan uz pudeles rakstīts, ka šo alu iesaka dzert temperatūrā no +10 līdz +15 , es biju uz brīvdienām iemetis vienu ledusskapī pie + 4 un vakar atverot man diktan patika. Garša riktīgi atspirdzinoša, un asociējās ar pārkosta apelsīna sēkliņu - rūgteni citrusaina. Aromāts gan uzreiz attiecīgi mazāks, bet garša super!
+12...16, drīzāk
Man jau ļoti patika. Bet pagaidām tās ir emocijas no vienas pudelītes. Arī rietumu sākumā patika, pēc tam gan vairs ne īpaši. Pagaidām mans favorītalus no vekalos noperkamā. Cerams domas saglabāsies arī pēc nākošā baudījuma :) Malacis, Daini, lai gan šaubu nebija, ka varētu būt sliktāk :)
siguldas rimi ir kaadas sesas paletes.