Daiga said:
Malacis, Daini, lai gan šaubu nebija, ka varētu būt sliktāk :)
:))))))
Jūs ziniet ko tādu, ko nezinam mēs!?
Daiga said:
Malacis, Daini, lai gan šaubu nebija, ka varētu būt sliktāk :)
:))))))
Jūs ziniet ko tādu, ko nezinam mēs!?
Ahahahah, no mušas zilonis parādījās. Laikam ļoti labi vārdi te ir retums Paldies, Linard
Es arī nešauboska varēja būt sliktāk, jo diemžēl Aldaris to jau ir pierādījis, bet šis nebūs tas gadījums. Nopirku 6 pudeles, ar domu vienu pagaršot un pārējās atstāt vēsturei, bet atlikusi vairs tikai viena! :)) Jāpaspēj nopirkt vēl! Personīgi es būtu gatavs šo alu laiku pa laikam nopirkt arī pēc tam, kad šī partija būs iztirgota (tas tā, ja nu kāds no Aldara lasa) !
Beidzot sadzinu rokā. GR Rimi bija beidzies, bet Barona rimi, turvāk bulku nodaļai bija izlikts pa €1.49. Oriģinālu gan pārāk sen un maz dzēru, lai kaut ko par līdzību teiktu, bet produkts kā tāds ir ļoti labs. Arī žēl, ka nedaudz par maz nopirku, cena salda dikti.
Es jau kadas 20 pudeles par RIMI akcijas cenu (1,49) busu izdzeris.
Vakar arī beidzot atradu un nožēloju, ka pāris pudeles tik paņēmu :) Normāla apiņu bumba (ne rūgtuma ziņā), salīdzinot ar pārējo Aldara sortimentu.
Tagad arī dzeru,tīri labs. Pat sencis teica,ka ok,jo Rietuma nepatika! Man joprojā Rietuma eils ir topā!!!
Ja gadās kāds Elvi, ieejiet Tur ļoti labas cenas gan rietumu , gan laumiņas skūpstam!
Kas to smaķeli aromātā un garšā rada? It kā nav taču tas buļļa pautu apinis klāt?
Tu domā Columbuss ? Tas tika radīts kā ņiprāks Centennial, kas ir izmantots kā rūgtuma apinis (izmantotie apiņi uz etiķetes ir norādīti). Par garšas / aromāta daļu atbildīgs Amarillo/Cascade kaķis.
Laimiņas skūpsts labs. Labs mājbrūvējums:) ar tīru un vieglu garšu, lai var patērēt lielos apjomos. Klasisks alus, lai tiktu plaši lietots tautās, bet tomēr ar neraksturīgu garšu uz tradicionālo LV "labo" alus fona. Un ļoti interesanti, kā mūsu pozitīvais vērtējums korelēs ar pārdošanas rezultātiem. Ceru, ka labi.
Apsceicu - Laumiņas skūpsts pa pirmo, un pagaidām mans pirktākais aliņš! :) .. nosaukumu gan varēji citu dot
Nosaukums ir tāds kādam tam jābūt - kāpēc lai citu dotu ?
Ādažos, it kā, Elvi var dabūt, bet tur praktiski nebraucu. Ādažu Rimi vakaros vienmēr ir tukšs plaukts. Tā akcija gan ir mārketinga triks :) Izpirktu arī bez, bet vajag tak uzlikt lielāku cenu un uzreiz tirgot ar atlaidi :)
Barona Centra RIMI pilns plaukts.
Papakarlo, cik tad ELVI maksā ?
Jelgavas Elvi Rūpniecības ielā pie ieejas vesels stends ar Laumiņu pa 1,69 EUR/gab. Vienīgi pudeles saliktas ar dibeniem ārā kā vīni un nevar nemaz saprast,kas tas ir, to neaptaustot
Rēzeknes RIMI pa 1,49 eiro ar akciju. Vakar bija 6 pudeles - 4 paņēmu - 2 palika...
Tā vien šķiet ka visu partiju izpirks mājbrūvētāji un "patērētājam parastajam" nekas nepaliks.
24 000 pudeļu ?!
domaa nevaram?