Piemājas alus bodē TW12 maksā 14EUR. Labs jau ir, bet ne jau tik. Blondais arī ir labs, bet nav tā vērts, lai speciāli brauktu pakaļ 140km, kā es to izdarīju. Tā leģenda gan perfekti nostrādāta. Nepieejamības un ekskluzivitātes aura labi darbojas. Turklāt, ja savas 2 kastes nopērc, apliecini mūkam, ka 3. personai nepārdosi. Tā ka, ja izdosies uz jūlija pasakumu, tad varēšu jums tikai dāvināt :)
Kādu alu mēs dzeram
Latgales Tumšais pa akciju ņemts izrādījās labs - čehiska garša, nedaudz kā Krušovice Černe, bet pilnīgāka.
es neatceros kuru no stiprajiem dzēru, bet bija ļoti labs. pirku hārlemā pa 10€.
Ja kādam interese par lētākiem Brewdog, tad dabūjami BrewDog 5am Saint pa 1 eirīti pudelē un Hardcore IPA pa 1.75. Min.vismaz 10 pudeles.Iemesls diskontam - derīguma termiņš. Vai nu PM vai var zvanīt 2deviņi23050astoņi.
Brāļa "fesķivaļnaja:)" = Saldalus puķainā pakaļdarinājums.
Pagaršoju Tālavas Vilkaču vai kā viņš tur saucās -nuu..kāpēc nav ne santīma gāzes, es nesapratu... Nevaru beigt priecāties par Zaļās bises Mosaic versiju
KapteinisEdgars said:<Nevaru beigt priecāties par Zaļās bises Mosaic versiju
Pievienojos! Tikko pagarsoju, viens no sērijas favorītiem! Equinox vel nepagaršoju.
Rodenbach Grand Cru - veiksmīga iepazīšanās ar skābajiem
Dzēru blakām to Phjalas IPU un Sānslīdi. Salīdzinoši ar Pohjalas, sānslīde likās kā bezapiņu brengulis. par cik biju jau iereibis, tad tā arī nesapratu vai tiešām tāda starpība vai konkrētajai sānslīdei bija kāda vaina.
Nekontrolētā Sānslīde ? Tai bija cits raugs un alus mazipīgs sanāca, tas tiesa.
ā, to nezinu. Dzēru bierhausā izlejamus.
Divos piegājienos tapa salīdzināti Malduguns Zaļā Bise ar Columbus, ar Rakau, un ar Mosaic. Forši ir visi trīs, bet Columbus spārda droši un pārliecinoši, tomēr Mosaic ar savu šarmu vinnē. Ļoti veiksmīgi sanācis izcelt to, kas izceļams. Tiešām nenopriecāties vien, kā biedri jau minēja.
STLV said: Raudonu Plytu. veikalos dundulis. Špunkā Green Monster IPA. Špunkā.
Juris said: Jā, visus Dunduļus un Apynys Green Monster IPA. :) Bambalynē http://www.bambalyne.lt bija lētāk kā Špunkā (GM IPA 1,50 versus 1,70 EUR)
Špunka un Bambalyē ir ielikti plānā izbraucienā pa Igauniju, varbūt ir vēl kas interesants saistībā ar alus dzeršanu, kāds krogs un tamlīdzīgi(Vilņā, Kauņā, Šauļos, Panavežos) Vai kas cits apskates vērts!
Varbūt var kāds pie reizes ieteikt, kempingus, vai arī vietas kur teltis uzcelt Vilņas, Kauņas, Panavežu pusē!
Lētākie Dunduļi ir Paņevežu Špunkā. 1,10 parastie un 1,50 speciālie/dubultie. turpat arī Panevežys Alus.
Viļņā "Prie Katedros", "Alaus Biblioteka", "Beer Museum", "Alaus Namai" Klaipēdā "Herkus Kantas"
Panevežos esot viens kas Piniavas tirgo, ja interesē - pazondēšu koordinātes no braļukām
"Tālavas ķēninš" gaišā vasara gatavās pateciņas. Gāzes vispār nav un garšo pēc ūdens ar iesala piegaršu
Es nopirku Prizmā, labi nostāvējušos plauktā. Gāzes nebija, tikai infekcija...
tas gan ir pizģec - galīgi jēlu alu tirgot
Man viņš jāatkorķē, jākonstatē, ka gāzes nav, tad tā atvērtā pudele pie radiatora jāliek ?!
Daini, cukuru pašam vēl jāpieber. Ja gribi jau drīz pielietot, tad drošāk rauga kripatu svaigu arī. trūkst vārdu vienkārši.
+ grams Citras, lai uzrodas garša un uz nedēļu aizkorķēt ;)