• Izejvielas
  • Apiņu pasūtīšana, audzēšana, novākšana

Un VAADam utt visiem citiem nebija jautājumu? Kā sūtītājs marķēja sūtījumu? Cik muita? Dodiet sīkāku infu

• [deleted]

Izmaksāja tik, cik tur USD, tik šeit LVL+. Ja interesē precīzāk, tad uz kasparszz@aol.com.

Es no angļiem fuggles un challenger pasūtīju nedēļu atpakaļ. Cerams ka atnāks dzīvas un mūsu klimats tām derēs

Iemest linku protams ir apgrūtinoši, rodas sajūta ka te jau rodas konkurences cīņas, galvenais pa kluso kaut ko nohapīt, kur, ko, kā nevienam nepateikt bet beigās nez kāpēc publiski pastaipīt krānu ko tik kur nav dabūjuši. Jāa, likās ka šeit ir domubiedri kuri padalās ar infu par labākajiem pieejamajiem variantiem

• [deleted]

Ko tu te nervozē, neviens neko nav nohrapījis, lai arī ko tas nozīmētu, sameklē pats- ir tāds freshhop.com vai tml., viņi manus epastus ignorēja un tad izmantoju starpniekfirmas pakalpojumus. Un vēl kas, uz tām viņu bildēm saknes izskatās tādas lielas, bet dabā tu saņem tikai tādas saknītes un vēl tu saņem 3 nedēļas nervozas gaidīšanas, atnāks, neatnāks, būs dzīvas vai apkaltušas, vai apsalušas...

kaspīt, bet vai tad grūti iemest veikala adresi un uzrakstīt īsumā caur kuru starpniekfirmu un pa cik atsūtija? :)

• [deleted]

Nav grūti, bet te cilvēks nāca un sāka ar visādām iestādēm baidīt, sabijos, ka tik mana rīcība nav krimināli sodāma, vēl ievazāšu Latvijā invazīvus augus un pēc dažiem gadiem tie izkonkurēs visus latvāņus un pieaugs pilnas grāvmalas ar šķirnes apiņiem un mājas aldari nespēs tos nolasīt un tad ar apiņiem sāks aizaugt lauksaimniecības neapstrādātās zemes, un tur vairs neaugs ne kārkli, ne usnes... brr, baisa aina...

• [deleted]

Tas starpnieks ir packageexpress.com, usā tirgotāji bieži sūta par velti, tikai vajag papētīt, cik tālu starpnieks atrodas no sākuma sūtītāja, šajā gadījumā usa-usa sūtījums maksāja 5 usd, uz Latviju bišku vairak, vispār īsti nesaprotu, ko tie starpnieki nopelnīja, liekas robežās no 5 līdz 10 usd. Protams, ka ar visu to cena pamazām salasās, ja mācētu vācu valodu, tepat noteikti varētu sameklēt lētāk, bet pēc dažiem gadiem, Speciālist , tu varēsi dabūt no manis saknes tepat Latvijā!

Vāczemē: http://www.eickelmann.de/Store/pi2104962533.htm?categoryId=2

Cenas ir ar piegādi. Sadaļā Europe, cena ar piegādi pa eiropu. http://www.eickelmann.de/Store/pi229265055.htm?categoryId=8

• [deleted]

Nu tad, lai cik tas stulbi nebūtu, no vācijas nopirkt maksā tikpat, cik no štatiem.

Vācijā internets ir 90to gadu līmenī tāpēc netā grūti ko sakarīgu sameklēt. Daudz reizes esmu braucis garām apiņu plantācijām virs Minhenes. Tie laikam arī ir Hallertauer. Bij tik jāpiestāj izrakt

Es pirku caur ebay.co.uk. Baigi slepena bode. Atradu izmantojot apslēpto search funkciju

Ja precīzāk - http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220729357275&ssPageName=STRK un http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220729360942&ssPageName=STRK Piegāde aptuveni tikpat cik viena sakne - ap 9 mārciņām.

Bet ja nopietni - it kā tur samērā bieži vajag liekās saknes griezt nost. Ja protams atnāks dzīvi stādi un sāks augt. Tad ap nākošo pavasari varēšu padalīties ar saknēm (man vienalga vietas diži daudz tiem nav)), it kā no tiem var izaugt jauns augs...

• [deleted]

Manas izmaksas: 6 saknes + paliela bukte speciālā apiņu šņore 42 usd transports usa - usa 4 usd transports usa - Latvija 34,50 usd nodokļi + pasta pakalpojums apmēram 6 lvl šņore maksāja apmēram tikpat, cik viena sakne, tā ka visu izdalu ar 7, sanāk, ka viena sakne man izmaksāja apmēram 6,60 lvl. Kad sūtīju, nepievērsu uzmanību, ka tā šņore ir tik liela bukte, tāpat pie viena paķēru, tā ka, ja sūtītu tikai saknes, būtu pavisam maza paciņa un izmaksas būtu vēl daudz mazākas. Pēc tam skatījos, ka pie mums veikalā arī var dabūt līdzīgas šņores no džutas un no liniem, gan ķīnā, gan Latvijā ražotas.

Perlei pirmais asniņš jau pabāzis degunu ārā- jau kādi 2 cm!

A plēvesmāja apiņus nevar audzēt?

Es kā vecs agronoms domāju, ka nevajadzētu būt nekādām problēmām plēves būdā apiņus audzēt. Viņam tak galvenais lai būtu kur savas metrīgās stīgas savīt, gan jau ka gar jumta daļu var laist, vienīgi nekas cits tur prātīgs neaugs dēļ gaismas trūkuma.

Es kā jauns agronoms domāju ka saulainās dienās plēvi var atsegt.

10 days later

Nu ta ir kāds bijis Salaspilī, ko tur dod, kāds sortiments?

Biju pie Līvijas, nu nav tur nostādīta stādu audzēšana rūpnieciskā līmenī un teica lai īpaši vairāk pie viņas nesūta. Tā jau švakākus piemet bonusam un kaut ko var dabūt